Hasil tangan Mummy Ayu

okies.....
untuk kenduri kali nie..
Mummy Ayu tak banyak sgt buat apa2..
sbb busy ngan keja..
plus..of coz la Ibunya sendiri kan nak buat untuk kenduri hero dia kan
but..
takkan nak organize apa2..
so...nie la antara yg Mummy Ayu 
selain dr tolong2 bab masak2 tu.....
emmm....gula2 + choc + jelly....
semuanya ada tampal2..
(lupa nak snap satu2..)
yg balang ada bip tu..Mummy Ayu letak choc kecil2...and tampal gambar bip tu
yg balang ada botol tu...ada gula2..pun tampal2 gak
and..yg satu lagi tu..ada jelly.pun tampal2 gak
plus...jelly sumi yg ada tampal puting tu
semuanya Mummy Ayu buat malam hari sabtu tu
jenuh gak la ...sebab semuany tecik2...
yg nie semua untuk.......
sudut nie....
ha..tu dia..
memang Mummy Ayu dah plan ngan Ibu nak buat sudut nie..
mcm sweet corner la..
zoom in sikit..
apa yg ada kat situ....
~ dr hujung..ada cup cake Wanie buat..
sama mcm yg letak dlm goodies bag tu
but..yg kat sini.Mummy Ayu potong 2,
so..takde la besar sgt tetamu nak makan...
sbb dah kenyang makan yg lain..
~ pas tu..apam mekar...yg ada color biru tu....
apa mekar nie..Ibu yg buat...
~ pas tu....ada fruit tart..
of coz la Mummy Ayu yg buat kan
~ than..ada kek buah..
pun Ibu yg buat..
kukus 4 jam tu hari sabtu tu
but..yum yum...cedap
plus of coz..balang2 choc & gula yg Mummy Ayu buat tu..
than

personalized mineral water
pun...Mummy Ayu yg buat
saja jer beli yg botol kecik
than just tampal2
ciap....
memang nampak remeh sikit la
but..
bila dah siap
and snap2 mcm nie..
hah..kan comel...
suka..suka.
sbb apa yg di plan....turn out well....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. ayu memagn rajin wat kerja kerja cam gini...nengoklah ian ngan iris kawin sok...sure kebabom punya majlis...

    ayu, jangan lupa jemput kita sekali...hahaha

    ReplyDelete
  2. sticker kat botol tu pun ayu buat kan ke?

    ReplyDelete
  3. smart la ayu... stiker botol ayu print atas kertas ape ye? ajar sikit?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...