Yahoo!!!!

Yahoo!!!!

okay.. semua pun dah ready dah nak balik atau pun ada yg dah balik? mana tau..ada yg half day ker ye la.. minggu nie kan.... ...

Read more
Yum Yum..............

Yum Yum..............

choc...love it!! nie antara jajan kami kat meja urusetia sambil2 dok bengkel tu urusetia kan..special sikit la... apa pun...ok la...

Read more
Sambil-sambil jadi urusetia tu....

Sambil-sambil jadi urusetia tu....

nie pic on 2nd day Mummy Ayu kat PD hari tu... port urusetia..kat belakang bilik Linggi tu so.memang line clear la... sambil2 tu......

Read more
Kami...geng-geng yang setia

Kami...geng-geng yang setia

nie dia.. wajah2 kami yg setia he he he.. mesti la setia sbb kami urusetia masa kat bengkel hari tu... kami bertiga  plus ada...

Read more
Corus Paradise Hotel

Corus Paradise Hotel

ok la.. jom mula cerita pasal bengkel yg Mummy Ayu gie...3 hari 2 malam tu. lokasi.....Corus Paradise Hotel, PD jenuh la pikir...ap...

Read more
Seronok nya semalam petang..

Seronok nya semalam petang..

salam and morning kengkawan semua!! salam jumaat.. here I am...at my office..as usual habis dah bengkel... habis dah relax2.. rel...

Read more
Finally.....

Finally.....

alhamdulillah.. selamat sampai kat rumah dah (rumah Ibu..lum balik rumah sendiri lagi....tunggu Ian balik sekolah) seronok sgt.... ...

Read more
Birthday boy....potong rambut

Birthday boy....potong rambut

dah sekolah nie..kena la selalu ke sini.. kalu dulu tadika..ok lagi kalu tak pendek sgt rambut but ..dah sekolah kebangsaan..kena la ik...

Read more
Topeng

Topeng

tak tau la berapa banyak dah topeng beli untuk bebudak nie suka sangat main topeng kali nie..ultraman, spiderman & minnie mouse ...

Read more
TODAY

TODAY

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis...!!!!!!!!!!! hari nie Mummy Ayu balik dr outstation yahooooo!! tengah hari...

Read more
Tak tau nak kasi hadiah apa

Tak tau nak kasi hadiah apa

sebab Ian dah besar plus bila tanya Ian..nak hadiah apa.. Ian mesti cakap..apa2 pun boleh. so... memang no idea sgt nak kasi hadi...

Read more
Iris dah pandai dah....

Iris dah pandai dah....

last year kan.Mummy Ayu ada update pasal Ian pandai tulis & eja nama dia sendiri tahun nie.update paal Iris pulak see....Iris dah...

Read more
Pertama untuk tahun ini...

Pertama untuk tahun ini...

akhirnya...dapat jugak ma acih sangat2...!!! suka....suka...suka.. apa tu? ye la..dok baca kengkawan semuanya dapat :-( Mummy...

Read more
WEDNESDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

WEDNESDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam and morning kengkawan!! happy working!!

Read more
Ian's 7th birthday celebration...part 3

Ian's 7th birthday celebration...part 3

okay.... mcm yg Mummy AYu cakap hari tu birthday Ian tahun nie..kami sambut simple2 jer tapi..3 kali gak la Ian potong kek nie........

Read more