Untuk esok...

Untuk esok...

salam kengkawan semua!! selamat hari sabtu!!!! busy buat preparation untuk kenduri esok... antara yg dah ciap..... yg lum c...

Read more
Weekend yg bakal busy jugak

Weekend yg bakal busy jugak

dah la hari keja busy weekend nie pun Mummy Ayu akan busy (dah tau awal2 dah) selain dr kerja rumah weekend nie..adik Mummy Ay...

Read more
Bakal ditinggalkan......

Bakal ditinggalkan......

Mood tengah cedih..... sebab apa? sbb isnin nie..Mummy Ayu bakal ditinggalkan tapi dlm cedih2 tu..ada gak happy kira perasaan...

Read more
Ian & menabung

Ian & menabung

since Ian dah darjah 1 Mummy Ayu pun mula ajar Ian menabung dulu..masa Ian taks ekolah pun...ada tabung gak but...Mummy Ayu just ka...

Read more
3 hari yg busy & memenantkan

3 hari yg busy & memenantkan

salam and morning kengkawan !!!! salam jumaat penat sgt rasanya dlm 3 hari nie ye la..minggu nie kan kita keja 3 hari jer but ...

Read more
Bag......Ian & Iris

Bag......Ian & Iris

Minggu nie..Ian & Iris Dua2 pun cuti seminggu So...gamat la rumah Tok Umi tu Tiap2 hari...Mummy Ayu kena siapkan bag untuk gie ...

Read more
Perempuan Yang Paling Aku Cintai

Perempuan Yang Paling Aku Cintai

Tadi novel lelaki, nie novel perempuan plak baru fair.. tapi..novel nie memang best & memang Ayu tunggu2.... (sbb Mummy Ayu ...

Read more
Lelaki Versi Dia

Lelaki Versi Dia

ok..nak review novel lama tak buat dah cita korea pun banyak nak review tapi tak review2 pun lagi novel kali nie yg paling te...

Read more

Mentang2 la depan rumah playground Kalau boleh.... Hari-hari Tak kira pagi or petang.. Ian & Iris nak gie main kat padang (...

Read more
Lelaki vs Perempuan

Lelaki vs Perempuan

salam and morning selamat hari khamis!!! warm up entry as usual hari nie.... Mummy Ayu ada cerita pasal Lelaki and ada cerita pas...

Read more
Entertain Ian & Iris

Entertain Ian & Iris

hari Ahad lepas..Daddy off day so..malam tu...Daddy bawak la Ian & Iris gie main kat Aeon Seremban 2 main kat tempat game2 tu suk...

Read more
Jom meremp-it !!!!!!

Jom meremp-it !!!!!!

weekend lepas.... kami gie merempit... hah..jangan tak caya tapi..bukan la merempit yg pesen bahaya2 tu v v v v v v m...

Read more
Goodies bag from Cik Net.....ma acih!!

Goodies bag from Cik Net.....ma acih!!

walaupun tak dapat nak join buzzday party anak Net hari tu dapat gak la goodies bag nie for Ian & Iris (masa lunchdate tu..Net pass...

Read more
MPH MV

MPH MV

pas dah mamam.. kami ke MPH jengah2 gak section novel wah..semua rasa nak beli but tak beli pun sbb dua novel baru sampai hari tu...

Read more
Ngedate-ngedate last week

Ngedate-ngedate last week

ok..jom mula cerita start dr cita last week dulu last friday.. berjaya kuar ngedate.. after long time gak la rasanya last ngedate...

Read more
After long weekend..

After long weekend..

salam and morning kengkawan!! selamat hari rabu!! opppss.mesti semua rasa hari nie mm hari isnin kan sbb baru mula keja untuk minggu ...

Read more