Nuffnang ku....

Nuffnang ku....

saja jer nak share kat sini pasal Nuffnang Mummy Ayu selalu update pasal BE jerk an ok..meh cita pasal lain plak currently... ...

Read more
Sekali 2 surat dapat semalam...

Sekali 2 surat dapat semalam...

semalam dapat surat cinta sekali 2.... emm...bukan surat saman and bukan gak surat warning tapi...... v v v v v v ...

Read more
Abang Ian...keletihan ke kesakitan?

Abang Ian...keletihan ke kesakitan?

semalam... balik keja jer tgk Abang Ian tengah tido so..Ibu la yg cerita semalam..kat sekolah..... Ian kena injection BCG kan...

Read more
Baju sekolah baru....

Baju sekolah baru....

semalam Iris dapat baju sekolah baru.... comel tak saya? bukan main seronok lagi dia dapat baju kurung baru ni, siap ngan tudung ...

Read more
Mewarna dengan Ibu

Mewarna dengan Ibu

hari rabu baru nie... Iris bawak balik kerja rumah katanya... Cikgu suruh warna dengan Ibu yg my sis Angah nie plak...saja l...

Read more
Yeah yeah!!!!!

Yeah yeah!!!!!

salam and morning kengkawan semua!!! salam jumaat!!! mood gumbira.. sebab...   of coz sbb  hari nie dah jumaat so.....eso dah...

Read more
Napa tu????

Napa tu????

Pic nie snap last week ...jumaat malam Tapi sbb mcm2 sgt dok cerita Hari nie baru berkesempatan nak share & cita kat sini ...

Read more
Tak banyak kerja??

Tak banyak kerja??

saja jer nak meluahkan perasaan kat sini kat mana lagi nak luah kan... kat sini jer la hari tu...boleh plak ada sorang pegawai kat ...

Read more
Rajinnya dia

Rajinnya dia

kami dok sibuk2 kenduri kan yg princess Mummy Ayu nie..... memang kureng sikit bab ramai2 orang nie so...dah abis berendoi....dia p...

Read more
Kejab jer kan?

Kejab jer kan?

salam and morning semua happy thursday!!! kejab jer dah khamis kan? minggu depan pun.. Didi balik tak hari rabu, hari khamis pu...

Read more
KLIA...Isnin lepas.

KLIA...Isnin lepas.

ok..last entry of the day rasa banyak jer entry hari nie.. Isnin pagi.. lepas breakfast, siap2 semua gie rumah Tok Umi ...

Read more
Persiapan nak gie umrah Didi

Persiapan nak gie umrah Didi

memang last minute preparation la kami nie ye la..isnin nak fly, ahad baru nak buat semua mula2 sekali petang ahad tu..kam...

Read more
Dah tomei dah

Dah tomei dah

Abis semua siap.. Mummy Ayu pun siap kan Ian & Iris tomei dah and..kami pun siap2 gak awal2 dah cakap ngan Ibu.. sorry...

Read more
Surprise!!!!

Surprise!!!!

lepas abis kenduri semua kami ada sikit suprise..   he he he.. bab surprise nie.. Mummy Ayu memang suka actually.... buzz...

Read more
Lauk pauk kenduri

Lauk pauk kenduri

Ok...sambung sikit lagi cerita kenduri hari tu Nie nak share lauk pauk yg kami sediakan hari tu Mula2 kami ingat nak catering jer S...

Read more