20.10.2010

chewah...nak gak abadikan tarikh cun semalam
he he he...
ok..meh layan pic & aktiviti anak anak Mummy Ayu semalam petang
time drive balik keja...
selama nie Mummy Ayu punya sorok pas nie dr Ian & Iris
tapi semalam jugak la..
pada tarikh yg cun tu..berjaya dijumpai oleh Iris...
mula suka dia ...siap pakai lagi
sekali tu...dia lagi suka sebab....
ha..leh tarik tarik....
sebab itu jugala Mummy sorok kan pas tu
takut putus ditariknya tali tu..
he he he..nasib la dia main kejab ajer...
ok..Iris main pas
Ian pulak main......
hp Mummy....
pulak...dia memang suka main hp
hp yg Mummy belikan untuk dia tu...keja aje bertahan
last last dia main jugak hp Mummy nie
dia suka taip msg...amik gambar...
pas tu tertekan bukak internet..ntah apa apa tah
ali ali..abis jer kredit Mummy
satu lagi dia suka buat
call...nasib la sapa dia call...
call Tok Umi, call Mak Tok...
malam semalam Daddy call ....
tanya kenapa Mummy call...
bila plak?
Daddy kata ada 3 miss call..
sah..ini tak lain tak bukan keja hero Mummy nie la....
macam macam....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ohhho....anak2 kalau dibiar main HP tu, tu laa padahnya kan..sudahnya bermiss call orang, bermsg, ber mms..alahai..arif pun kecik2 dh tunjuk bakat!

    main pas kerja mama dia jugak!//alahai..bukan mainan jugak diorang suka main eh..huhu..

    ReplyDelete
  2. mamalieyna ~ ah ah kan..mainan punya la banyak..yg bukan mainan gak diaorang nak main kan..he he he

    ReplyDelete
  3. cam danish suke main hp, nnt hujung bulan ayah dia membebel kat kite coz bill melambung pki internet.. klu daneen lak main hp main games ngan camera jek, tipon lagi dia terror coz tekan gambo sape nak terus call selalu jd mangsa nenek dia ah dah tekan dia x bcakap coz dia ingat dia wat viseo call...

    ReplyDelete
  4. huhu mommy,Ian tu sama pesen ngan my yenyen..suka men hp..siap boleh kol org len pulak..

    ReplyDelete
  5. putih2 anak ayu nih...cantek kulit dorang...gebu aje..suke tgk..:)

    ReplyDelete
  6. eein pun same,...dia gi bukak internet ...pagi baru sy perasan...bil cecah 200 hengget aduyaii.....lepas ni tak kasi dia main sgt dah

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...