semuanya pink...pink and pink...

nie nak story pasal anak dara tecik Mummy Ayu nie la...
semua brg barg dia color pink...
nengok pagi nie...
baju tido color pink...
mood tak bagus
sbb dia cuma dpt pegang garfu..
Abang Ian pegang pan cake
eh..tak la..
sebab dia nak main camera
bila nampak Mummy snap snap.....
sandal pun color pink....
getah rambut pun color pink
beg mainan pun color pink....
balik nanti baju pun color pink...
he he he..girl la katakan....
btw disebabkan Mummy Ayu dah selalu belikan barang dia color pink
Iris pun mcm dah tau..
apa apa yg color pink..dia punya...
hari tu gi giant beli socks color pink
untuk Mummy Ayu..(sock tido)
dia pun aju je ckp..
"adik unye..."
dia ingat dia punya la tu
bila bangun..dia bukak socks dia..nak pakai socks Mummy
pulak dah.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. wah pinky2 colour...so nice la...girl memang tak larik dari pink colour kan...

    ReplyDelete
  2. gegurl mmg suka pink ..jrg gegurl tk suka pink kn

    arini kita pn pink nk terjah BR:)

    ReplyDelete
  3. gegurl sll nya serasi dgn pink..nmpk sweet je kan..?

    ReplyDelete
  4. sgt cumil... mmg muker pan asian nih...

    ReplyDelete
  5. alaaaa ni yg tmbh meronta2 nak baby girl nii...kaler pink sgt cun! ^_^

    ReplyDelete
  6. saya pun suka warna pink :D

    kalau ada bb gurl nanti..sure jadi mcm Irish gak..semua saya pakaikan pink colour :D

    ReplyDelete
  7. my favourite colour :) hee
    iris comel laa! :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...