Entertain Ian & Iris

alloooo....selamat pagi
salam di pagi rabu...kejab je dah ditengah tengah minggu
plus tarikh hari ini sgt unik
20.10.2010
cun ajer.....ok...
sambung cita semalam
semalam petang busy sikit boss ada...biasalah kan...
so...balik dr karnival 1 malaysia halal tu
kami ke JJ
bawak bebudak main
nak main kat playground panas
so...gie main kat JJ jer
sejuk sikit....
meh layan pic...
Iris..sibuk nak naik mainan nie
bila tak letak token
dia ok jer...
(sila abaikan kaki ayam
sbb kasut tinggal dalam keta Tok Abah)
mcm ok..
so Mummy pun masukkan token
bila mainan tu bergerak..kuar muzik
dia pun nak turun..
terbiar je mainan tu
alahai Iris.....
Ian...suka sangat kalu gie sini
main bowling kali nie
chewah
beria dia target.....meh nengok strike ke tak?
alamak...masuk longkang la Ian..
he he he...
Iris .. nak main nie plak ker?
tak yah masuk token la dik..
duduk je ye...
duduk pun tak nak lama
eiiii....muka patung mainan tu pun ngeri
pas tu main ngan abang Ian plak
baru ok..time ni mainan tu jalan pun
Iris ok jer
maybe sbb ada Abang Ian kat sebelah dia
leka dia nengok screen kat depan tu
tukar mainan lain lak
still ngan Ian
meh kita nengok apa yg diaorang leka tu
ooooo....konon konon bawak keretapi la tu
mcm mcm mainan ada kat situ
last sekali before balik
main nie....
main ketuk ketuk buaya
suka sangat Ian
Iris pun happy
cuma tak leh nak join
sbb tak pakai shoes
so...kena dukung ngan Daddy....
lepas tu balik umah
makan lunch...tido..
petangnye jalan lagi....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. kakak iris leh geng same adek dadif...duduk tak masok token dia diam..bile masok token...serta merta mau turun....sabo aje la..:)

    ReplyDelete
  2. iris sgt comel... cam pan asian...

    ReplyDelete
  3. samalah ngan alesha masa umur iris dulu...tak letak duit ok..letak je duit muka stone..pastu nangis..hahahahha...skrg jgn harap ahh..pantang nampak nak naik je

    ReplyDelete
  4. sama la anak2 fieza...suka sgt la menghabis kan token kat tmpt mcm tu...kdg jemu dok menunggu bdk2 tu..hurmm

    ReplyDelete
  5. wei . aku booked anak ko bleh .. ahahaha

    ReplyDelete
  6. kalo asya smpai k PG x hengat dunia daaa...

    budak2 mmg suka PG..

    ReplyDelete
  7. ooo tmpt mcm ni mmg best tuk anak2...tp arif takut gak lgi..tengok je org bleh la..letak tmpt cam Iris duk tu..kejap je, takmau dah..hiks..pelik tul..belum masukkan token =P

    ReplyDelete
  8. erm budak2 kankalau dah besar dah pandai pilh mainan semua nak mencuba..wah ian main bowling yer..bam bam sgt comel..suka tgk sdia haappy jer

    ReplyDelete
  9. cik puan akish ~ tu la..tapi yg baiknye..jimat..

    mommyYen ~ meh jengah kat sini selalu..

    mamaerish ~ :-)

    Diamilikku ~ ooo..sekarang dah kena masuk duit la...ha ha ha...

    Fieza ~ kenkadang siap nangis tak nak balik..tu yg tak tahan tu kan..

    Fida ~ kena bincang nagn Net nie..he he he...

    Lya ~ betul3x

    mamalieyna ~ sama ngan Iris la Ayeep yer..

    Intan Inn ~ semua dia nak cuba...Daddy siap token je..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...