me.....again?

allloooo...entry lambat ari nie
hari nie Mummy Ayu terpaksa cuti lagi
Mummy Ayu plak yg sakit perut
and buat lawatan ke toilet
adoiii...
semalam kat opis...dah mula dah
pas tu tengahari my BFF yang baik ati tu
sapa lagi Net Not pas kan ubat power
so..ingatkan dah ok la
balik keja semalam still gak
nyaris nyaris nak tido dlm toilet semalam
bangun pagi nie pun still
pas b'fast makan ubat lagi
nie baru mcm dah kureng cikit
nasib ari nie boss takde
tapi esok harap sgt eh ke opis
sbb nak kuar ngedate for last time ngan Fida
sbb nak masukkan surat yg dah bertimbun dlm fail
so..harap ptg nie ok sepenuhnya...amin!
and my little princess.....senyum bangun tido..
tengok Mummy ada kat sebelah...siap nyanyi lagi..
sian dia...
my hero ... biasa biasa je
and alhamdulillah..Ian & Iris makin sihat...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. ala sian dia cpt baik tau

    ReplyDelete
  2. alahai cian mummy nie..erm makan ubat n sapulah minyak yer...

    ReplyDelete
  3. kite pun tak sihat..kepala berat je sebab selsema..huhuhu :0

    ReplyDelete
  4. mmg ubat tu camtu...dah makan then ko akan rasa sakit perut amat...than..thats it......esok nya..wallaaaa, ko siap leh melompat2 lagi......

    ReplyDelete
  5. Memang musim la...anak pun baru bangkit demam ni

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...