Jenjalan lagi

tak abis lagi cita jenjalan kami
weekend lepas
dah mcm Nana aka Ibu Damia dah rasa
bila Daddy/ Abah ada..tak keja
banyak je cita jenjalan..
he he he...
balik dr JJ ptg tu
balik umah..makan..tido...
bangun petang tu
lepas dah redup sikit
baru kuar...
gie mana lagi..
tempat wajib Ian la
kasi fish makan..
petang Ahad..ramainye orang..
time nie pun dah kul 6 lebih nie....
Ian....mulakan operasi....
kasi fish makan...
disebabkan orang ramai...
so..ikan pun kureng sbb dah kenyang
tapi Ian & abang kat sebelah tu tetap gigih
mmemaksa ikan makan...
campak & campak roti....
tengok...banyak gak roti yang terbiar
takpe..nanti bila ikan dah lapar..
dia cari la roti roti yang timbul tu...
so..jom balik Ian & Iris
Mummy nak packing baju...
malam ahad tu kami balik KL balik...
abis dah cita weekend.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. macm nana ibu damia tu sbb en somi xde ek..huhu bosan je kan...

    ian n iris xrs nk terjun dlm air tu ke..ehhee

    ReplyDelete
  2. aktiviti yang best! Ian mmg suka kasi ikan makan eh..Iris?..suka makan! hehe..

    ReplyDelete
  3. suziey ~ lebih kurang je suziey..sbb hubby aku keja pagi - malam hari hari kecuali cuti 1 minggu sekali..tu yg bila cuti tu..jalan jer..

    mamalieyna ~ he he he..betul tu...

    ReplyDelete
  4. hahah patut la tersedak2 ada org sebut rupanye kekekke
    kita ni mcm ni la
    klw en somi blk kan
    mmg xlekat umah
    dari pg kuar malam baru balik hahahha
    tu psl klw weken yg dia blk blog kita penuh cite mcm2 klw dia xde sunyi skit blog hahahha

    ReplyDelete
  5. bestnye..klu Daneen confirm kaki dah celup dalm air tu..

    ReplyDelete
  6. ha ha.... tetiba me yang dah tua bangka nie lak rasa excited.....!!!

    ReplyDelete
  7. hahaha..kalau ku jd Nana pon sure boring gak! mesti kaki nie tergedik2 jer nk kuar!huhuhu...aperpon mmg best ar tgk uols kasi ikan tue makan..comeyy Ian..:)

    ReplyDelete
  8. huuuuuuuu..
    bestnyer tgk budak 2 org tu...
    ni kat mana ayu?!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...