saya sekarang berada di.....(bukan diopis)

selamat pagi.....
how's ur weekend?
mine....mcm mcm nak cerita
but 1stly...nak inform
that today...
Mummy Ayu cuti...
and sekarang masih lagi berada di....
bukan kat rumah pic atas nie
tapi..di umah my Ibu di NS
emmm.....actually cuti tak plan sgt pun
sbb as u all know my hubby kan busy sesangat last week
so....hari ni dia off....
and kami perlu ke satu tempat
untuk membuat satu perkara
(rahsia tu)
so...kena pegi hari nie
tu pasal yg cuti tu
my boss pun...Mummy Ayu main msg
sowie boss sbb dpt tau kena cuti pun last minit
so...here we are...
nanti sambung lagi yer
to....kengkawan ....
happy working!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. huhuu best nya bercuti..kita tekun ngadap pc ni..hope enjoy ye..

    ReplyDelete
  2. heheh sama la kita arini cuti tp xapply tp monteng hahahha

    ReplyDelete
  3. wahh bestnyer cuti,,,hhehe..jeles nie..kita tgh bz,...

    ReplyDelete
  4. Fieza ~ busy ke sana sini..

    Nana ~ ooo ponteng yer...

    Ina ~ jgn la jeles...

    nur ~ settle kan something..

    Intan ~ ayu pun busy gak ngan urusan personal

    Net Not ~ rahsia dulu.....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...