Shopping online

hah...dah lama rasanye Mummy Ayu tak shopping online
last masa raya ari tu la..
minggu lepas..order online
order kat sini...
mula ingat lama
sekali tu..dalam satu minggu barang dah sampai....
jumaat lepas sampai
siap pesan kat my sis...
snap sulu before buka..he he he..tq syhra!!!
order untuk Ian & Iris
hadiah baik sakit la kira nie...nak tgk beli apa???
ini dia...beli sarung bantal comel
mcm Net tu...
(nak jugak...) yg atas tu dinasour .... for Ian
yg bawah tu mouse ... for Iris
bukan main happy lagi diaorang
Ian pose ngan bantal baru....
Iris pun nak jugak....
TQ Mummy!!!!
Mummy order je..
Daddy yang bayar...he he he...!
emm...nak tido bantal nie je la...
yang adik lagi la...
tak leh la orang tumpang baring...
dia punya je la...
kalu korang nak order gak..
meh la jengah blog dia kat sini
ma acih Yanie!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. cute nya!cute nya! nak carik gak lah mummy ayu...tq

    ReplyDelete
  2. cute la bantal tu.. patutla iris tak bg share.. hehehe

    ReplyDelete
  3. daddy yg bayar ??? bagus2... :D . kekekeke

    ReplyDelete
  4. Anje ~ :-)

    mamasue ~ kid menang suka..

    Net ~ ah ah..

    @eda ~ tu la..

    Fida ~ he he he...

    ReplyDelete
  5. wah cantiknyer... mcm nak beli gak.. nak terjah blog tu dulu.. mesti syafiqah pun suka ni

    ReplyDelete
  6. Iela ~ jengahla..memang comel..kain dia pun ok..

    ReplyDelete
  7. wahhh cantik n cute sgt..seronoklah diaorg yer mummy...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...