Antara yang dah siap untuk party weekend nie..

weekend lepas kan cuti panjang
plus Mummy Ayu pun amik cuti lagi
so....selain dari sambut buzzday Ian
sambil2 la layan preparation untuk party buzzday Ian weekend nie..
and..antara yg dah ciap....
choc.....
nie beli jer..just tukar wrapping jer...
gula2...
pun beli jer....
mineral water
beli & tukar label
biskut nombor2.
yg nie buat sendiri ngan Tok Umi
tapi buat lagi 1 adunan..

and...goodies bagnya..for kids
emmm...
plan asal nak buat mcm nie
tapi......diatas sebab2 tertentu..
jadi mcm nie
ok tak?
tq so much to Tok Umi
sbb tolong potongkan, tolong jahitkan semua
Mummy Ayu tolong jahit butang jer..
:-)
nie presents for games pada mulanya
tapi..
banyak plak tapi nya
diatas sebab2 tertentu jugak..
maybe tak jadi buat games
Mummy Ayu akan tukar kan kepada lucky draw
nie pun untuk kids jugak
and ada la lagi benda2 yg dah siap gak
tapi tak snap
lagi satu..
last but not least..
ada satu benda yg dah siap jugak
and Mummy Ayu seronoks sgt..
apa tu...
v
v
v
v
v
baju chef Ian...
wah..suka..suka.
tq so much sekali lagi to Tok Umi
sbb jahitkan baju chef Ian
and sekali lagi..
Mummy Ayu cuma jahitkan butang jer...
nak tgk Ian pakai baju chef nie??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
mana leh..tunggu kat party nanti la...
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. Salam Mummy Ayu...
    PU nak tny nak ke rumah Mummy Ayu ikut jln Labu kan??

    ReplyDelete
  2. kretif + rajin laa akk wat semua nih...

    ReplyDelete
  3. mummyayu.. sorry tak dapat datang besday ian..baru dapat tau sepupu bertunang n daddy dania kena jadi PhotoG..

    ReplyDelete
  4. waaah meriah! mesti grand ni party Ian nnti..hehe~ semangat mummynyer..

    ReplyDelete
  5. series rajin kan mummy ayu ni...bilalah yana nak rajin cenggitu,,apdate blog pun malas sangat kadang2

    ReplyDelete
  6. ngam..cun...semua da ok tu...hehe rajin mummy ni..

    ReplyDelete
  7. bestnya!!!!! theme junior master chefs???

    ReplyDelete
  8. wah...mmg happening giler nnt ni.... semua dah almost ready... xsabar nak pegi ni.....

    ReplyDelete
  9. bestnya....tp apakan daya xleh nak pegi pun hahahha jemput ke?

    ReplyDelete
  10. Ya Allah...rajinnye ko ayu. kalo aku jadi Ian kompom merembes2 airmata keluar.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...