Journey 2 Mysterious Island.....

dalam busy2 last week
sempat gak gie tengok wayang....
mula2 tu tak tau gak nak tgk citer apa
sekali terbaca kat blog Nana
dia gie tgk citer ni..ok..Damia pun leh tengok
so..jom layan ..
Journey 2 Mysterious Island
nie masa pagi tu..
gie amik tiket
tapi sempat gak la diaorang main sorang seround mainan bas nie..
suka masing..
pas dah beli tiket..show kul 5 petang
balik rumah..masak..makan...kasi Ian & Iris tido jab
baru dtg balik
gie tgk kat MBO Terminal 2, Seremban
3 of us...
kami gie berlima
4 of us plus my sis ..Syira
tapi takde plak gambar dia
Ian & Iris..of coz
Mummy..pas ni Ian nak tgk citer nie plak tau..
tunggu la dia kuar yer..
Iris pun...dah makin ok tgk wayang
senang la
masuk2..dah gelap,
tapi dia relax je jalan
tapi pegang tangan la..
than terus duduk kat atas seat..kasi popcorn & air
ok dah
tapi citer nie dia layan sikit2 jer
layan bila bab cicak besar tu, bee besar and part2 yg dia suka jer
time lain.dia bantai sembang ngan Ian la
dia dok bangun duduk dr seat dia la
tapi dia tak kacau org..sgt good girl
maybe sbb bukan kartun kan
tu yg dia ok2 jer la
dah abis show.lampu dah bukak
sempat lagi Mummy..
snap2.....
Ian...
Iris....

dua2 pun sgt be good..
lain kali leh bawak tgk wayang
tapi kena citer diaorang la...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. belum pernah bwk kyra tgk wayang...risau dia buat cam rumah sendiri je nanti hahah

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...