Lucky draw menggantikan games

before masuk entry bukak hadiah..
kita tgk dulu entry kasi hadiah
emm..kan semalam ada share pic nie..
hadiah2 untuk lucky draw
mula2 plan nak buat 4 untuk games..cari benda tersembunyi
and 4 lagi hadiah..baru untuk lucky draw
tapi last minit ..tukar
semuanya untuk lucky draw jer
8 hadiah
so...Ian cabut la nombor..
toip buat 50..so ada 50 nombor
tapi memang tak sampai 50 kids
so..jenuh gak la cabut nombor
sbb banyak yg takde
antara yg dapat lukcy draw..
Yaeesh..anak Watie
Syafiqah .. anak Ilah Fazilah
Kiko..anak nita
and ada lagi 5 org...
Untie Puteri pun dapat
(anak Tok Su Ian..dia baru darjah 1 kalu tak silap)
bila dah sampai hujung2..
tgk..muka Ian dah masam
emmm..kenapa agaknya ek???
v
v
v
v
v
sebab nombor kat topi dia tak naik
boleh mcm tu?
Mummy la..lupa nak kasi topi lain kat Ian
so..dia amik topi yg ada nombor jugak
tapi..tak naik2..
tu yg dia masam tu...
lawak la birthday boy Mummy nie
tapi last2 tu..explain..dia ok jer.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. klakar la ian..die nk jugak adiah..hehehe

    ReplyDelete
  2. haha..mmg kelakar... dia pun nak hadiah jugak....

    ReplyDelete
  3. kelakar la birthday boy ni, kan dapat banyak hadiah, nak jugak nombor dia naik

    ReplyDelete
  4. alahaiii...ian ian..pdhal die dah dapat banyak hadiah..kasi la can kat org lain pulak!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...