Leap year......to you sis Shyra!

tahun nie agak lain dr tahun yg lain2...
tambah2 lagi untuk sesetengah orang
memang dinanti2 la...
sebab tahun nie..
tahun nie tahun lompat...aka leap year
iaitu..ada 366 hari bukan 365 macam biasa
4 tahun sekali...
and ada tarikh nie dalam calender
2012: A few tidbits on leap year
biasa kan bulan feb cuma sampai 28
tapi 4 tahun sekali jer...
and tahun nie memang dinanti2kan oleh..
my sis nie..
Shyra..
dia nie lain dr yg lain
tengok..lain kan?
he he he..
nie la budak yg sambut buzzday 4 tahun sekali
tapi bila sambut tu..memang meriah
sbb tahun2 lain kan takde tarikh nya
bila ada tu..memang happening
macam buzzday dia 8 tahun ker 12 tahun..tak ingat la
siap dia request kek 2 tingkat tu..(mcm kek kawin dah)
tapi dapat tu..
wah...
hadiah tu..memang kena special la
sbb 4 tahun sekali kan
tapi tahun nie...buzzday dia jatuh hari rabu
and hari kerja/ sekolah
so...tak tau la macam mana dia sambut
kena mandi ngan kengkawan ker..
kena baling tepung ker

and for Mummy Ayu/ Along
....
owang dah beli hadiah dah untuk ko..
ingat nak bagi weekend lepas
tapi mcm tak best jer
so...minggu nie ko balik tak?
harap ko suka la hadiah nie
sbb Along suker.....
:-)

ada sesapa lagi yg sama kes mcm my sis nie??

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. bestnya lahir lepa year.
    happy bithday to ur sis!

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh........mesti bagi hadiah yang sgt2 best kan? ye la..qada' untuk tahun2 yang lepas

    ReplyDelete
  3. owh..br terfikir... sapelah lahir pd thn lompat.. nampaknyer adik ayu... hepi bday yer....

    ReplyDelete
  4. mmg bestkan..sentiasa org akan ingat jea

    ReplyDelete
  5. suke tgk citer leap year kat HBO..sweet sangat :)

    hahhaha :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha sweet sangat nanti..mesti best sebab hadiah dia 4 tahun sekali dan mesti woooooooooo

    ReplyDelete
  7. yana hampir je..27 februari..nasib tak 29 ni...fuh...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...