Terkejut Mummy Ayu semalam petang....

assalamualaikum...
selamat pagi kengkawan semua!!
dah sarapan?
busy?
Mummy Ayu minggu nie boss takde..tapi keja as usual..ada jer..
so..citer semalam petang
terkejut...
semalam petang dapat komen nie
dari....tuan yg design card tu
wah..terkejut tu..
(ye la..Mummy Ayu kan blogger kecil2 jer)
sekali dpt komen macam nie..
terkejut kejab
so..harus la gie terjah blog dia...
wah...
macam2 ada
and the latest..
kad jemputan kawin design samsug galaxy tab
class gitu..
so..kengkawan...jom la terjah sana
mana tau ada yg berkenan nak tempah
selain dr wedding invitation card,
ada gak business card, banner, bunting dan lain2 lagi

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. tu tanda penghargaan untuk ayu, kita wat pun seikhlas hati kan...tahniah k

    ReplyDelete
  2. klau nureen pon terkejut, dia bleh terjah blog mummyayu sbb promote design kad dia hehehe.... mmg unik & menarik design2 dia :)

    ReplyDelete
  3. penghargaan buat kak ayu tu ;)

    ReplyDelete
  4. Saya Sufyan dari
    MOSUMART DESIGN sekali lagi ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyenaraikan rekaan kami di blog anda, Iaitu Kad Kahwin Galaxy Tab nie.
    Kami membuat banyak lagi design-design kreatif seperti dalam blog kami MOSUMART DESIGN.
    Terima kasih sekali lagi.

    Entri: PASSPORT KAWEN?

    #ps: Kalau mana-mana yg ada masalah kulit boleh singgah di Wajah Gebu, Cantik Berseri?

    ReplyDelete
  5. kecik ke tu...mummy ayu bestla...tak boring baca entry..lagi-lagi keranah budak berdua tu

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana Entri ini..ramai yg masuk ke website kami di www.mosumartdesign.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...