Bertukar............

Ingat tak baru2 nie Mummy Ayu ada buat satu entry pasal GUMP’s with extra sugar

& semak gula dulu

so..follow up dari entry hari tu la kira nie key..

Mummy Ayu pun try la....

bertukar aka transformed...

bukan tukar jadi robot or what

Tapi Mummy Ayu tukar kan GUMP’s Iris dari jenama...xxxxxx ke...Anmum Essential

try satu kotak dulu....

and penerimaan Iris..

Alhamdulillah..dia suka

and minum...ok jer..

rasa lega & rasa seronok & rasa puas hati

sebab....

memang dah confirm2 susu nie bagus, popular & dah terang2 menyatakan

“Tanpa Gula Tambahan”

and menyesal sbb dulu masa try nak kasi Iris susu formula

Mummy Ayu try macam2 brand & mcm2 jenis

semua dia reject...ending terbuang mcm tu jer

and masa tu tak terpkir pun nak kasi Iris susu Anmum nie

padahal..Mummy Ayu memang minum Anmum masa pregnant..

kengkawan macam mana?

tak nak bertukar macam Mummy Ayu juga????

jom ramai2 jadi fan Anmum Club di Anmum Club Facebook
dan lihatlah apa ibu-ibu lain berkata tentang Anmum

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. si kecik Hakeem eina pun dh bersusu formula,(susu mama dia tak cukup..hu~) mmg pilih Anmum..mmg takada sebarang masalah~Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. sblm ni susu ape iris minum? budak2 ni stick 1 susu tulah,hehehe

    ReplyDelete
  3. bagusla, iris leh minum.... mcm irfan payah nak tkr2 susu ni

    ReplyDelete
  4. yana dah jadi member dah pun....selama ni memang tak perasan pasal gula tambahan sebelum anmum tanpa gula tambahan ni keluar

    ReplyDelete
  5. aah..susu ni mmg baus kan? tanpa gula!!

    ReplyDelete
  6. masa pregnant pon minum anmum.. tapi masa dania dah lahir minum dumex jer.. dania takleh tukar susu lain..

    ReplyDelete
  7. munna pun tgh cari seusu mana yg sesuai utk Yasmin sekarang ni... dah nak mula berhentikan dia dari breast milk

    ReplyDelete
  8. tak bertukar lg sbb stock susu yg dah di beli byk lg..kena abiskan dahulu

    ReplyDelete
  9. damia xmnm susu dah
    tp kdg2 dia minta juga
    bli susu dalam botol tu je

    ReplyDelete
  10. dulu anak2 minum anmumni tapi sekarang idakler lagi.. sebab dah tak kerap ngat minum susu so tukarler..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...