Dah main bunga api dah?

salam and morning semua....
pagi ne Mummy Ayu sampai awal kat opis
so..laju jer la online......BW jab
than update......
~~~
pic weekend lepas
sbb dah janji ngan Ian....
dia be good, puasa ok...
Mummy Ayu pun belikan la bunga api nie
apa lagi suka la dia
tapi beli sikit jer....
and...memang bunga api jer
no mercun..Mummy Ayu tak berani
beli bunga api yg besi nie & yg asap tu
tapi yg asap tu..mcm tak ok jer
so..just main yg nie jer
tu pun..
Ian sorang jer yg berani main
Iris & Iqi tengok dr jauh jer
dua2 takut
bagus gak takut
Ian main pun..Mummy Ayu ada
bahaya gak kalu biar kan jer

emm..tahun nie mcm awal plak main bunga api
tahun lepas..rasanya dah pertengahan puasa baru main
tapi masa time kita kecik2 dulu gak best
meriah bila bab main bunga api

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Dania pun dah meroyan mintak bunga api...tgok la..rasanya atuknya yg layan kan..

    ReplyDelete
  2. wah..best la ian...syafiqah pun suka main bunga api jenis ni..xsalah ila, ila ada simpan 2 pek dlm almari thn lepas punyer...nak cr balik la

    ReplyDelete
  3. sara thn lepas tak berani langsung..tak tahula thn ni cm mana..

    ReplyDelete
  4. zakwan pun dah start main
    sekrang ni sume awal kak ayu..
    main bunga api awal..
    persiapan raya pun awal..

    rupanya, lagu raya pun awal2 dah ada dah..
    biasanya tu 2mggu pas puasa baru ada lagu raya berkumandang..skrg ni tak sampai seminggu dah ada lagu raya kat radio
    hmmmm

    ReplyDelete
  5. wah dah stat main bunge api
    kita mgm xbli bunga api kt mia haha
    konon xmo ajar la
    skali kang amrul balik amek
    sekotak dia beli

    ReplyDelete
  6. kalo dah raya mesti nak main bunga api kan baru ada kemeriahannya...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...