Muncul kembali......malam ini.....

Muncul kembali......malam ini.....

malam nie... start dah program realiti nie..... season 9...musim terakhir katanya... Mummy Ayu suka tgk.. tak tau napa.. sukala.... t...

Read more
Nak gie birthday party...

Nak gie birthday party...

esok nak buzzday party anak geng blogger (one of my earlier follower) last year dpt invitation jugak tapi tak dpt join tahun nie dpt ema...

Read more
Pizza Hut pulak..yum yum...

Pizza Hut pulak..yum yum...

entry express.... lambat sikit masuk opis nasib boss tak marah... ~~~ so....lunch hari nie..just 3 of us.. Watie.tak dpt join.. Amy pl...

Read more
Iris : "Mummy...nak tgk ika ilik leh tak?" &Ian:  "Ian nak tgk cita Ian la...."

Iris : "Mummy...nak tgk ika ilik leh tak?" &Ian: "Ian nak tgk cita Ian la...."

ha..mcm mana... kalu dua request yg berlainan mcm tajuk entry nie? sorang nak tgk citer lain, sorang lagi nak tgk citer lain... penin la Mum...

Read more
Dapat nie dr EB.....ma acih dear!!

Dapat nie dr EB.....ma acih dear!!

cantikkan??? EB kasi kat sini ...suka2..... tq Eby..love it so much!!!

Read more
yahoo!!!!

yahoo!!!!

as salam selamat pagi kengkawan!!! mood happy.... it's friday .... so..time to party keja kejab je nanti dah rehat.. pas tu gelak...

Read more
Slurpee...7 Eleven

Slurpee...7 Eleven

lagi pic semalam petang balik keja.. Ian request nak slurpee plak actually dah 2, 3 kali dia request but malas nak layan punca nya..Dad...

Read more
Ajar Iris posing stail Kakak Balqis....

Ajar Iris posing stail Kakak Balqis....

pic snap semalam.. balik keja... as usual.... sambil layan jam...(balik lambat semalam) snap2... model..of coz la yg paling dekat.. I...

Read more
yeah yeah!!! menang!!!

yeah yeah!!! menang!!!

suka! suka! sbbnya Mummy Ayu memang jarang menang bab2 giveaway luckydraw nie sekali semalam..menang kat sini .... tq Mamiuyun!!!

Read more
Khas untukmu...lelaki pertama yg menyayangiku...

Khas untukmu...lelaki pertama yg menyayangiku...

wah..siap buat entry untuk kekasih pertama.. berani tu.. bab nie memang tak nak nafikan dan tak nak sorok pun... entry nie Mummy Ayu tuj...

Read more