Pertandingan masak2.....kami menang!!

hari tu ada mention kan..

my opis kena join satu lagi cooking contest...anjuran PERKEP

tapi kali nie Mummy Ayu tak join

just kasi idea untuk menu jer....

nie dia 2 org wakil dr opis kami..

dua2..mak yong..

sorang tu..Linda yg pakai tudung tu.. 5 month plus

and Rowen....3 month plus dah

pertandingan masak...Program Gaya Hidup Sihat

kena buat satu menu b'fast + satu minuman

itu dia....bitcher muesli + carrange-pal menang...dpt no 3.. TAHNIAH!!! daat hamper + $$$... cayalah... Mummy Ayu ingat nak gie..tapi sbb pertandingan tu ari Sabtu Daddy keja..so..memang leceh nak gie..dgn Ian & Iris bila dah settle tu..Linda msg2..seronok sgt ...
ini dia menunya..

yg bitcher muesli tu..menu dr keja hotel dulu

memang food untuk b'fast..

senang sgt nak buat..

kat atas nie ada resepi..mana tau nak try...

yg nie plak..waktu try buat kat opis dulu..

tuyg simple..tak deco pun..
antara bahan2 nya...

so..jom try!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

Jemputla komen di sini...