sapa pulak yg bersocks pink nie?

pic snap sabtu pagi

iyer..sabtu pagi..tu pun sibuk nak pakai socks..

sapa lagi kalu bukan princess bam bam Mummy nie

takkan la Ian plak nak pakai socks pink nie itu dia..bam bam leka main ngan baby dia baby dia pun ada botol susu baru..BPA free tak tu? he he he tengok...leka la dia susukan baby dia
tu tgh nyanyikan..kira dodoikan la tu
"ayyaang baby.."

bila Mummy cakap.baby nak nenen leh tak?

laju je..."tak leh..adik unya..."

nie pose manja

bila Mummy suruh buat muka comel..

mesti dia pose lentok mcm nie

sweet jer...mana la tak geram...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. baby iris pun sama bam2 mcm tuan dia jugak...

    ReplyDelete
  2. leh geng balqis ni, sayang sangat dengan baby doll dia sama la gaya cam iris wat tu...

    ReplyDelete
  3. As salam, Naper budak perempuan suka sangat color pink?

    ReplyDelete
  4. sock pink mcm tu, aunty pun pakai lagi yang..hehe..

    ReplyDelete
  5. geramla tgk iris ni.. bila la nak dpt anak pompuan lak..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...