Nie la keja my Didi..use to be my keja jugak dolu2....

meh layan pic2 makanan plak
kalu sapa yg lapar..terliur tu
nak try tak?
my hubby chef bahagian cold kitchen
so..majoriti pic makanan kat sini
adalah appertizer foods
and untuk function2...
macam2 ada..
udang, ikan, ayam, scallop, salmon
dan macam2 lagi
and banyak menu baru...
ada sikit2 je yg Mummy Ayu tau
yg nie plak buffet line
kat coffee house....
nie poach salmon
yg dah dimake up kan...
cun kan?

yg nie plak salad untuk buffet
either for coffee house buffer
atau pun function buffet....
yg bawah tu seared tuna....suka buat dulu
sebab kena sealed side by side..
and yg tengah tu memang tak masak...
rasa...tak la sedap mana pun
yg sebelah tuna tu
tomato mazarella
tu pun Mummy Ayu selalu buat dulu
sebab antara salad yg paling senang....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. nampak menyelerakan.
    terasa lapar pulak.

    Entri Terkini

    1)25 MARCH 2004

    ReplyDelete
  2. Huahuahua dah la tgh lapar mummy Ayu plak post pasal makanan and all looks delicious. ;)

    ReplyDelete
  3. makanan kat hotal mmg dia hidang camtukan.. sikit jer..tp mahal...

    ReplyDelete
  4. Wahh,sedapnya Mummy! Main campak atas pinggan pun nampak sedap, apatah lagi lepas dihias sebegitu rupa :) Nak jadi chef gakla walaupun dalam mimpi.hehe :)

    ReplyDelete
  5. oo..kirenya husband n wife expert masak2 la ni..untung ian n iris :)

    ReplyDelete
  6. adohai...
    tangan kita ni
    lom tentu bole wat secantik mcm tu
    sgt cun ...nampak pons gt sedap

    ReplyDelete
  7. wah terliur klu hotel pya hias..mmg ctk & menyelerakan..

    bestnya chef kan..leh mkn yg sedap2..

    ReplyDelete
  8. makanan2 mcm ni, nampak macam simple...tapi sedap sgt kan..hehe

    ReplyDelete
  9. terliur zana tgk semua pic tu.. terus jd laparrrrrrrr.. hihihi

    ReplyDelete
  10. mmg terliur... syok nyer sbb pandai msk..chef lg tu....

    ReplyDelete
  11. agak2 laki ko kalo ko suruh dia masak kat rumah dia nak tak?? ke dia dah muak msk kat hotel tu hahah

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...