Ajar Iris posing stail Kakak Balqis....

pic snap semalam..

balik keja...

as usual....

sambil layan jam...(balik lambat semalam)

snap2...

model..of coz la yg paling dekat..

Iris...sekali teringat anak Anje..Balqis

suka tgk dia posing letak tangan kat pipi

so..try la ajar Iris...

jom tgk....jadi ke tak? v

v

v

v

v

v

v

1st try..mcm tak jadi sgt

yg 2nd nie rasa ok kot... yg 3rd nie ..mcm over jer dik....
apa pun geram tgk dia..

mood tgh ok..

tu yg ikut jer ckp Mummy tu

and tak abis2 ngan baby dia...

dah 3 hari dia dok ke hulu ke hilir ngan baby

ari nie je..dia tak nak baby..dia bawak bear bear pulak

while busy snap ngan Iris

Ian...buat apa tu kat belakang

dok main ngan segala anak patung dlm keta...

patut la senyap je kat belakang......

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. biar diorang senyap main tak per.. jangan kaco kita drive kan..

    ReplyDelete
  2. argh..x kira..nk baby gurl gak cmni...comel giler iris ni...

    ReplyDelete
  3. comey, bagus la model ni mau ikut arahan punyer...pasni leh ajar macam2 cara lagik k

    ReplyDelete
  4. wah wah...iris dah makin pandai posing...tak lama lagi, boleh kalahkan mentor ni...ekekkekeke

    ReplyDelete
  5. comel wei..sgt comel..dh la pipi tembam..comel bangettttt..hiks

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...