Slurpee...7 Eleven

lagi pic semalam petang

balik keja..

Ian request nak slurpee plak

actually dah 2, 3 kali dia request

but malas nak layan

punca nya..Daddy la ajar layan slurpee kat Nilai ari tu

dia suka plak

so...semalam singgah jugak la...

sekali dia nak besar punya...

dgn syarat share2...

sekali adik pun nak jugak

tapi dua2 pun tak abis...

hijau..Ian punya

purple..Iris punya sampai umah..terus layan slurpee.....
Mummy best la......
Iris ...buat muka tomei...
Ian....sedap layan slurpee...
peace Mummy..stail Iris
Ian...always peace

rock pulak.....

lepas Mummy tak kasi ikut stail Iris...

stail apa???

stail kakak Balqis....

he he he...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. budak2 mmg suka sebab manis..masa bujang dulu kalau singgah 7e wajib beli..hehe

    ReplyDelete
  2. DAH LAMA XMNM NI
    SUKE YG IJAU
    SEDAP NYE

    ReplyDelete
  3. hikhik..comel~

    tak pernh ajar arif buat peace gaya kak Balqis lg..nak ajar lah nanti..he~

    ReplyDelete
  4. hikhik..comel~

    tak pernh ajar arif buat peace gaya kak Balqis lg..nak ajar lah nanti..he~

    ReplyDelete
  5. balqis tak suk air gas, kalo minum sure dia cakap air tu pedas...ha..ha..

    ReplyDelete
  6. bole iris minum ek..aku minum sket msti ngilu gilerrrr sejukkkk

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...