Dominos...yum yum....

lunch tadi mamam nie
minggu nie tak kuar lunch pun ngan my BFF...
esok jer baru nak party2 ngan dia & bachelor party geng
bila me free..dia busy
bila dia free..me plak busy
nama jer opis dekat2..kan..kan?
so..ari nie me just kirim kat adik2 kat opis nie....
dominos pizza..yum yum...
amik set yg ada 2 pizza nie
satu pizza sedap ari tu yg makan ngan Net & Suziey tu
prawn apa tah nama & pepperoni
than garlic twist & onion ring
air..takde..minum mineral jer...
pose dulu....


hah..makan mcm nie...cepat sikit abis
he he he...
tak la..of coz la makan ramai2...
nie mak yong kat opis tu..dah masuk 5 bulan dah....
Linda & Sha...
Sha makan sopan jer..
~~~
alhamdulillah.....
esok nak makan apa plak yer?
emmmmm

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

17 comments:

  1. Ohh makan ramai2 hahaa ingat makan sorang td . terkejut gak hhi :)

    ReplyDelete
  2. sedappp nye. lame x makan . tgu gaji la.:)

    ReplyDelete
  3. Huh..sedapnye.Jeles ai tgk ayu makan sedap2.Boleh bgtau tak kat dominos nie..pizza apa yg sedap.
    by the way...jgn lupa tgk video yg kat blog saya tue ye.
    saya rase ayu kene tgk video tue.ada sesuatu disitu.MESTI TGK.klu kat umah ada internet..leh la ayu tgk mlm nanti.

    Entri Terkini

    1) KANTOI

    2) HAMBEK KO

    ReplyDelete
  4. best nyer.... mmg dominos the best la..

    ReplyDelete
  5. dapnyeee dominosss...sini takde aah dominos

    ReplyDelete
  6. aduhhh pizza pulak nie .. huhuh tadi dah makan kat SR sbb tgk kawan2 blog makan kek .. nie pizza pulak huhuhu

    sok makan pizza lah ekekek :)

    ReplyDelete
  7. wAHH BESTNYER DAPAT MAKAN RAMAI2 NGN KENGKAWAN :)
    DAH LAMA TAK MKN DOMINO'S.. :)

    ReplyDelete
  8. amboi..bukan main lagi kak ayu posing!!

    ReplyDelete
  9. gambar nak terkam pizza tu menarik
    bole masuk contest pasal makanan hehe

    ReplyDelete
  10. sedapnya...bla ibu nak pekena lak ni...he..he..

    ReplyDelete
  11. time lunch korang mmg haven sungguh..aku makan kat kantin jer hari2..huargg..jemu dah ni

    jeles..jeles

    ReplyDelete
  12. walaweii ... dominos saku snagat sukkakkkk! lam benar dah tak ngap nih.. harus sesegera kan

    ReplyDelete
  13. woooo pekena dominos hr2 pn xjemu la aku rs..nape ek..ade ubat manderem ke dlm piza tu..hahahaha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...