Ian yg paling suka sekali...

bab mandi manda nie
Ian memang suka
tak kisah la laut ker, air terjun ke, pool ker..
bilik air pun suka ajer..
he he he...
tengok la hero Mummy yg seksi tu
ok jer kalu disuruh pose......
mood tgh bagus...
memang Ian la yg paling have fun hari tu
sbbnya...ari tu pegi...yg entry kat sini
Mummy dah siap dah baju & toys main pasir tu
tapi Daddy tak kasi
tu yg dia frust
tapi kali nie Mummy o jer...
so..kira payback time...cover yg ari tu tak dapat la
balik tu..tgk sun burn gak la hero Mummy
tapi tak teruk sgt pun..
Nana ~ PD ngan umah Ibu Ayu tak jauh......
dlm 1/2 jam je dah sampai
pas tu adik Ayu pun belajar kat sana
tu yg selalu je ke sana tu...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. lya mmg suka g pantai.. lepak2.. tenang fikiran..

    happynyer ian ...

    ReplyDelete
  2. Lya ~ Ayu pun...suka sgt..kalu duduk saja pun ok...rasa tenang jer kan..
    Ian memang have fun..

    ReplyDelete
  3. mmmmmmm....nk kene paksa seseorang ni utk bawak kami ke pantai tok bali...kepingin suda

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...