3 D....canggih sekarang....

apa yg 3D tu..???
ye la..zaman sekarang semua nak #D..
wayang pun 3D...
pic snap malam semalam
tiem nie Abang Ian ikut Daddy gie isi minyak
Iris aman damai main dam nie sensorang

tu la dia yg 3D tu...

dam ular abang Ian..

tengok bukan main 'sopan' lagi anak dara nie main dam

dia dok la susun bola color2 tu... puas panggil suruh dia pandang camera

tak mau langsung..suruh senyum pun dia buat dek jer

mesti dlm hati

"kacau je Mummy nie..nak man dam pun sibuk nak amik gambar"

he he he...

ha..dah siap dah susun bola2 tecik tu...

tak puas ati lagi tu..

yg suka part dam ular 3D nie
buah dadu dia dok diam kat dalam tu
so..tak de la masalah dadu hilang....
beza dam ular sekarang
ngan
dam ular dulu....
jauh bezanya kan????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ala..td dh komen..hilang pulakkk...

    nk komen lagi..

    menariknya dam ular ni kak u..mn kak u beli?? mmg dh semakin canggih kan..mcm congkak tu ler..ada dlm hp..mmg canggih..

    ReplyDelete
  2. waaa canggih,..tiba2 rasa nak main dam..nk ajak sapa main eh.cam takde masa jer..hu~

    hehe...serius je Iris ye,,ekeke..

    ReplyDelete
  3. canggih bdk2 skrg nie..jeles!! anak buah deela punye permainan pun deela join hihi

    Meh sini: Video: Nasib Janda!! 18sx

    ReplyDelete
  4. series jerk dak iris ni main dam yerk, suoh senyum pon x mor dah.. huhu

    ReplyDelete
  5. zaman sekarang banyak yang dah canggih tak sama kita dulu kan...serius tak pernah jumpa ni 1st time

    ReplyDelete
  6. Farra ~ beli kat JJ..kat toy r us pun ada..tak mahal pun dlm RM20 jer...

    mamalieyna ~ Ayu kadang2 kena gak paksa ngan Ian layan dia main dam nie..

    fadhdeela ~ Ayu pu....kadang2 kena paksa...kadang2 memang nak main..joi ajer...dulu kita kecik mana ada mainan mcm nie..so besar join la anak2.. :-)

    maszmadi ~ tu la...suruh senyum or pandang camera pun tak nak...

    Anje ~ tu la..so sekarang bila jupa, beli untyuk anak..kita pun join la sekali.he he he

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...