Lepas penat di sini......best!!!

lepas busy2 ari sabtu tu
semalam..ahad..kami gi PD plak
plan asal nak jengah my sis yg belajar kat Poli tu
pas tu ...lepak kat pantai
bestnya....
tapi memang dah bawak dah baju mandi budak2 tu
so...sukala Ian..
Iris..emmmm..tgk je la...
3 of us.....

see.....Ian..punya seronok dpt mandi manda
siap dpt kawan lagi...
"Mummy..tu kawan Ian.."
"sapa nama?"
"entah...."
bila nak panggi..dia panggil.."kawan, kawan"
mcm2 la Ian nie
apa pun he's really having fun....
Iris.....
kena buli ngan Mummy...ha ha ha..
punya la tak nak kena air laut....
Mummy letak jugak....ntah apa2 la adik nie
rugi la....
peluk kua lagi...takut Mummy letak dlm air lagi yer...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. aduhai cekci girl takut air plak..hehe..abg Ian siap dpt kwn ha...syok sungguh la die tu..^_^

    ReplyDelete
  2. ada nampak ketam besar tak? hehehe...

    ReplyDelete
  3. takut ombak tu, kalau pool mesti suka punya...sweet je pic dalam pelukan mummy dia

    ReplyDelete
  4. ala baju bikini tu dah cantik..
    rugi tak mandi...hehehe..
    ian jugak yang seronoknyer..
    ermm..dah lama tak lepak pd..
    sejak dua menjak ni byk sungguh hal..lupa dah nak cuti2 ni..

    ReplyDelete
  5. rajin nye korang
    g pd
    rasa mcm baru je
    bc entry pasal g pd aritu

    ReplyDelete
  6. bestnyer Ayu..ni yg membuat aku nk pegi pantai nih..tp this weekend x dpt lak..:D

    ReplyDelete
  7. alahai cekcinyer iris, cam anak jepun pun ade..hehe

    ian pandai berdikari dah nmpknyer, siap dpt kwn lg, bagusla ramah2 ni, nti ramai kwn..

    ReplyDelete
  8. wah wah wah ke PD kamu yek..kesian iris kena buli ngn mummy..tp comel la iris nanges,..ekekek:D

    ReplyDelete
  9. iris sama cam balqis la takut laut kalo pi beach confirm dia tak mau mandi tapi bukan dia je kami memang sekuarga tak suka mandi beach suka dok tepi pantai je

    ReplyDelete
  10. ema pergi ke pantai jugak time cuti sekolah..tapi apakan daya tak dapat nak mandi....

    ReplyDelete
  11. mamalieyna ~ tu la ..rugi je..bikini sampai sudah..kering..ian jugak yg enjoy..

    Mekchu ~ ketam kecik2 banyak la dear..

    nieda ~ tu la.dia nak pool jer..laut langsung tak nak..

    Emy ~ kan..tu la..rugi je Iris.dok berpeluk je ngan Mummy..

    Nana ~ my sis belajar kat situ plus dekat je ngan umah, tu yg selalu gie tu..

    Gie ~ best sgt..rasa tenang je lepak kat pantai tu..plus sgt enjoy tgk Ian have fun..

    Adyshariz ~ Ian...dah la kurus..seksi plak..

    Siti Hajar ~ tu la..Ian sgt have fun..Ayu tgk dr jauh je la sbb adik dia dok berpeluk jer..

    Suziey ~ Mummy dia memang kijam..nyakat jer..

    Anje ~ tu la..sama geng ngan Kak balqis...nak mandi pool jer..

    MamaEma ~ tak mandi..lepak2 pun dah best kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...