Napa untuk Ian & Iris tak de?

pic snap petang semalam balik keja
Ian punggah my bag
sekali dia jumpa nie
"sapa punya baju nie Mummy?"
"Mummy punya, boss Mummy kasi.."
(memang boss kasi pun, dia kan baru balik dr over sea..dr situ la)
"mana Ian & Iris punya?"
"tak de la.."
"kenapa tak de Ian & Iris punya? Mummy ni kan.."
pulak.......penin Mummy nak jawab...
yg anak dara tecik nei tak kisah pun
dok layan lompat2 atas katil Mummy ..ala...
tengok..sukanya dia...
Mummy takut jatuh jer..
peace.....cara dia la tu
still nak pose tu
walaupun tak puas hati
pas tu dia bantai main gosok2 baju tu
ala siannya..
nanti Mummy belikan baju untuk Ian & Iris yer...
Iris..leka je tgk Abang Ian dia...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. lerr boss ko xbg FM ke wei..ekekekk:D

    ReplyDelete
  2. hhehe.. PAttaya? bestnya.. airish yg comel sokmo

    ReplyDelete
  3. nmpknye, ian jeleslah, so mummy, harus belikan jugak untuk ian & iris..

    ReplyDelete
  4. haa nie macm mana nie ian dan irish main atas katil nie .. lompat2 jatuh nanti :))

    ReplyDelete
  5. ala tomelnyer... mmg budak2 mcm ian tu suka tanyakan... ape yg kita ada dia pun nak jugak..mcm syafiqah gak..

    ReplyDelete
  6. anak saya pun suka lompat kat atas tilam..nasib baik tak ada katil...

    ReplyDelete
  7. alahai....nk bj gk dua badik ni..hehe..

    ReplyDelete
  8. ian ngan iris boleh muat sekali dalam baju tu .. :) they are good friends kan walaupun abang ngan adik perempuan

    ReplyDelete
  9. lamanya.. x nengok menantu aunty nie... windu la kat iris...

    ReplyDelete
  10. suziey ~ tu la..mcm nak kirim gak ari tu, tapi me kan pemalu.. :-)

    etiey erwan ~ boss la yg seronoks...
    me..seronoks gak sbb kena jaga opis...

    rina ~ tu udah tentu, tapi tak beli lagi pun..

    kak ieda ~ tak larat nak marah kak..yg tu la fav diaorg...

    Iela ~ kan...? diaog nak dpt apa yg kita dpt..

    MamaEma ~ tu la...Ayu pun tak larat nak jerit dah..

    zura@iwan ~ yg abang la lebih, adik tak paham sgt lagi..

    Mira ~ :-) selalunya ok jer....tapi kadang2 gaduh gak..

    Farra ~ tu peace stail Iris la tu...

    Fida ~ windu kat kamu juga....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...