Souvenir...ma acih!!!

ha..dpt nie dr Acu
yg baru balik dr langkawi mlm tu...
yg Ian paling suka...
yg nie...
kain pelikat tuk budak tecik...
(nanti share ngan korang pic Ian berkain pelikat)
and this choc..yum yum..tq Acu..
and dpt nie dr To Wan & Mak Tok.....
souvenir dr Mekah lagi..
yg botol air besar gold tu..Acu gak kasi..
jubah for Daddy & Iris
sejadah dua...satu for Ian..yg biru tu
kes dia jelous sbb Iris dpt jubah
padahal..dia dah dpt dah jubah ari tu..muncung2 muka....
jenuh Tok Wan cari nak kasi apa la nak pujuk balik..
dapat sejadah tu ngan kopiah..baru ok..Ian..Ian..
nie jubah for Iris
yg mcm Mummy tu...suka..
tak sabar nak kasi Iris pakai..
tapi tak tau bila nak kasi pakai..
maybe tunggu kenduri apa2 time malam..leh la kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. tumbler tu aku mcm minat nk beli hr tu tp finally aku terlupa..huhu..

    ReplyDelete
  2. wah..ole2 dari Mekah ek..ngat masa arwah opah kita dolu balik dr Mekah belikan satu set barang kemas manik..masa tu kecik lagi, sangatlah suka..hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik ole2 dari mekah..coklat idamaman ku selalu

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya dapat ole2...

    thanks yer ayu sebab sentiasa sudi jengah2 blog aleesya + ayyunie tu...huhu..sekarang ni dah susah sikit nak selalu BW...semaki bizi jer kejenya...appreciated it!!!

    klik2 HB satu!!!

    ReplyDelete
  5. dpt ole2 dr mekah & langkawi, nmpk cedap coklat tu, suka suka..

    Iris mesti comel pakai jubah tu, nmpk cam anak arab je nti..hehe

    ReplyDelete
  6. wah2 paling cumei jubah 4 iris tuu :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...