Hadiah dan MPH lagi

3hadiah2 dah siap untuk....
hari ni punya occasion...
wedding & birthday party
dah siap dgn card sekali
nampak ker untuk sapa tu???
kalu dah kuar ke MV tu
tak gie MPH tak sah
so...semalam tak beli novel sbb last week je dah beli 2 novel
tapi beli book lagi for Ian & Iris
buku nie mcm best sbb ada sticker2
Ian suka...Mummy pun suka
and some candies....
of coz Ian & Iris suka
and harap yg bakal terima hadiah kat atas tu pun suka....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. bee suka haa..tp tak bakal terima pun :)

    ReplyDelete
  2. sekarang kalau saya ke kedai buku pun sll nampak utk anak2 je...kalau nak sgt baca novel saya carik yg sewa beli tu je...huhuhu

    ReplyDelete
  3. waww p umah iela yer.. bes nyer msti rmai geng blogger

    huhuhu daku jeles lagi

    ReplyDelete
  4. ayu mmg kreatif dan suka buat2 kad n balut hadiah ni kan..^_^

    ReplyDelete
  5. tu lah..nak sokong mamalieyna jugak..ayu memang suka buat benda2 kreatif nih kan....:) suka tgk..cantik

    ReplyDelete
  6. Puan Bee ~ :-) nak hadiah, nanti join2 la GA or contest Ayu, mana tau ada rezeki menang..

    SitiSifir10 ~ kat mana nak sewa buku tu?

    erinzs ~ kami lambat..

    Kak Ieda ~ :-)

    mamalieyna ~ takde la..simple2 jer..

    Sue ~ biasa2 jer..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...