Second time kami ke sini

Second time kami ke sini

uiihh...cepat2... dah nak balik dah nie.. biasa la..jumaat petang..kelam kabut sikit... ok..lunch tadi ngedate ngan Net... sambil...

Read more
Yeah..sampai dah sebuah lagi novel ku..

Yeah..sampai dah sebuah lagi novel ku..

semalam..sampai dah lagi sebuah novel Mummy Ayu.. :-) kan hari tu..dapat sebuah, tapi kurang sebuah lagi so..dah email dah kat Kary...

Read more
Siap dah tempahan

Siap dah tempahan

salam and morning kengkawan semua salam jumaat... pagi nie hujan...emmm..malas jer nak gie keja kan? ok.....semalam...finally.. ...

Read more
Blue & pink

Blue & pink

biru..sgt sinonim dgn boy pink ..sgt sinonim dgn girl so..harus la.. yg biru untuk Ian yg pink untuk Iris :-) ada geng kat ...

Read more
Tersangat......

Tersangat......

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! lambat buat entry pagi nie pagi tadi..busy sikit. ni ebaru la okay but...

Read more
Second time dapat tempahan choc

Second time dapat tempahan choc

alhamdulillah.. kali kedua dapat tempahan untuk buat choc.. hari tu.. buat lolichoc. . kali nie..buat mini choc nie.. yg mcm Mummy ...

Read more
Bowling in orange

Bowling in orange

okay.. jom masuk cita main bowling plak.. lepas abis gathering.. malam tu ..kami ada seisi main bowling plak ini..kali kedua kami a...

Read more
Banyaknya hadiah..

Banyaknya hadiah..

salam and morning kengkawan semua!!!! selamat hari rabu!!! okay..pagi nie... mood masih slow... share pic hadiah banyak2 nie.. ...

Read more
Gathering yg success

Gathering yg success

1st of all.....alhamdulillah.. kerana semuanya berjalan dgn lancar..sabtu lepas.. penat lelah semuanya dah tamat (but..penat tu still...

Read more
Nie memang entry pic makanan jer......

Nie memang entry pic makanan jer......

ha..... nie Mummy Ayu kasi warning awal2 yer.. entry nie memang penuh ngan pic makanan jer.. so..bagi sapa2 yg puasa tu..emmmm..harap...

Read more
The preparation.

The preparation.

emm..ok masuk dah citer hara raya gathering keluarga  sebelah Ayah Mummy Ayu.. tahun nie kan Mummy Ayu jadi tuan rumah selaku cucu sulu...

Read more