45 years

last week punya cerita ni
but nak cerita jugaks sbb kelakar pun ada
he he he

kisahnya.. petang rabu tu beria la Mummy Ayu balik keja gi beli kek ni
carrot kek...kat kedai bakery yg selalu Mummy Ayu gi tu
nak jadi cerita ada pasar malam
but sbb nak beli & konon2 nak surprise kan Ibu & Ayah la
gigih la 3 kali pusing baru dpt parking nya

sekali..balik keja...seronok la tunjuk ngan Ibu
"surprise!!!!"
sekali Ibu ckp....esok la, bukan hari ni
alaaa...awal sehari rupanya
alamak.... malu pun ada
so..simpan dlm fridge & esok nya la baru sambut
ha ha ha
adik Mummy Ayu Shyra & Wani..share2 tempah fruits & choc bouquet tu for Ibu & Ayah
saja suka2 je pun
tanda ingatan
but tu la Mummy Ayu
terlebih ingat sampai awal sehari
😁😁😁

happy anniversary to Ibu & Ayah
semoga kekal bahagia & sihat2 selalu
we all love you both so much!!! 
😘😘😘
 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. Sedap nya carrot kek tu... Selamat ulangtahun perkahwinan ibu n ayah mummy

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary Ibu & Ayah...hehehe...takpe la awal sehari..

    ReplyDelete
  3. terliur carrot caker tu! happy anniv to ur parents! moga bahagia till jannah. aamiin

    ReplyDelete
  4. Selamat buat ayah ibu nya MA..langgeng dan sehat selalu😘

    ReplyDelete
  5. Wow 45 yrs, amazing!
    Happy Anniversary utk ibu ayah MA πŸ’

    ReplyDelete
  6. Selamat ulang tahun...moga kekal bahagia hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  7. hahahaha best nya leh celebrate anniversary mak ngan ayah.. semoga bahgia sampai ke akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  8. Semoga berbahagia mereka hingga ke Jannah!

    ReplyDelete
  9. hahaha terawal laa pulak. x pe... janji mereka happyπŸ˜€

    ReplyDelete
  10. HAppy anniversary ibu ayah kak ayuuu

    ReplyDelete
  11. Hahahaha, kalo anniversary ini memang saya pun suka lupa . Jangan kan anniversary parents, anniversary sendiri saja terkadang bablas tak ingat πŸ˜‚.

    Btw, semoga ibu dan ayah Kaka makin langgeng, sehat keduanya.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...