Done 30 Days Writing Challleng

bila dah habis 30 days writting challenge tu 
mcm...emmm...bosan pun ada kan
he he he

seronok sgt dpt share a little bit about our self
masa buat challenge tu
setiap hari ada je topic yg kita kena tulis kan
most of it..pasal diri Mummy Ayu la of coz
pasal personality, pasal family and mcm2 la
leh baca kat sini...
v
v
v
v

banyak yg kawan2 leh tau bila baca every day topic tu
kan?

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. tahniah mummy...linda belumhabis lagi...masih berjuang nie...hahaha

    ReplyDelete
  2. Morning kak ayu...
    wow!tercabar nieyl tgk kerajinan akak...hehehe...
    jom join cabaran nieyl pulak

    ReplyDelete
  3. Ia menarik cabaran sebegini, boleh mengasah balik penulisan kita .haha. Naim dok pikir nak sahut atau tak. 30 hari tu hehe. Alhamduillah kak dah berjaya hehe

    ReplyDelete
  4. Misalpun tak ikut writing challenge,tapi memang MA rutin dan konsisten menulis tiap hariπŸ˜€

    ReplyDelete
  5. Saya enjoy baca tulisan teman2 yg ikut challenge ini. Jadi berasa semakin tahu teman2 ini karakternya seperti apa. Seolah kenal jadinya πŸ˜„πŸ‘

    ReplyDelete
  6. Belum habis challenge Ni baru smpi #19πŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
  7. bagus kan..ada je yg kita update hari2...akak blom mampu buat lg sbb busy dengan kerja

    ReplyDelete
  8. Wow challenge macam ni kadang err susah nak ikut tapi boleh je.....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...