Day 4 : Apa yang ada dalam bag/ handbag korang sekarang?

wow...
ni topic yg menariks ni
Day 4 - Apa yang ada dalam bag/ handbag korang sekarang?

emmm...
jom kita selongkar
handbag hadiah dr adik Mummy Ayu..sempena bday baru2 ni..
bukak tgk...apa kat dalam
emmm
kasi keluar semua isi yg ada
tu dia..mcm2 ada kan

susun susun dulu...
walletπŸ’² & kunci kereta πŸ”‘ tu harus la kan
yg lain2 tu
sanitizer, tisu, wet tisue, πŸ’“ pun mcm memang keperluan
vicks, minyak kapak, aeromaterapi roller - emmm, πŸ˜… banyak nya ubat kan
standby je, senang bila memerlukan
losyen dr Kak Ret - love sgt baunya 😘 so letak dlm hanbag senang bila nak pakai
lip balm nivea..ni pun wajib ada πŸ’‹
yg bulat ada bunga tu...pita pengukur...senang bila nak beli baju online, nak ukur2 tu..
plus comel kan? he he he..pun boleh πŸ˜‚
and last but not least..shopping bag 😝
mesti ada sekarang ni kan
sbb ada kedai yg memang x kasi plastik dah kan
so..senang la sbb dah adalam handbag πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
12 benda ..yg ada dlm handbag Mummy Ayu
dlm handbag you all ada berapa barang?

selalu nya handbag Mummy Ayu lagi besar
siap ada satu lagi bag yg letak ubat2 Mummy Ayu
but ni sbb guna handag kecik skt
so..bag tu letak bag asing

ok..siappp!!

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. mummy...x berat ke bag??? hahaha..linda kalau boleh semua x nk bawak..nk melenggang je...

    ReplyDelete
  2. Hampir samalah isi nya, ada tisu, obat"an, hp, ,sanitizer,dompet dan handcream😁

    ReplyDelete
  3. terbaik kak ayu..
    siap ada shopping bag lagi...pita ukur tu sangat comey..

    ReplyDelete
  4. biasalah kak handbeg perempuan mana ada yang tak berat, kalau boleh semua nak masuk situ hehehhe

    ReplyDelete
  5. Cuya pon bubuh macam2 dalam bag... hehe

    ReplyDelete
  6. cute plak entry ni hahha MZ lg byk brg dm handbag hahahah

    ReplyDelete
  7. Saya beda2 isi setiap bag. Tapi pastinya selalu ada hp dan buku kak. Wajib, jadi kalo sedang menunggu seseorang, bisa sambil membaca πŸ˜„

    ReplyDelete
  8. Banyak sangat sampai resit2 tu kena buang ya. Haha....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...