A little surprise for my reader

this year Mummy Ayu nak kasi a little surprise jugak to my reader 
Mummy Ayu nak kasi hadiah kepada 2 top commentators kat blog Mummy Ayu..
sbg tanda terima kasih
sbb selalu jengah & selalu tinggalkan komen kat blog Mummy Ayu ni

congrats!!!

so to Sis MZ & Nieyl...
tinggal alamat & detail kat komen ni..Mummy Ayu x kan publishkan..dont worry
atau pun email to... idayualwi@gmail.com
mana2 pun boleh key....

hadiah nya.. dah siap pun...
kan Mummy Ayu ada print banyak insta pic ni kan
so...Mummy Ayu selitkan sikit pic you all..
sorry yer... sbb amik pic kat blog you all
harap suka la yer...hadiah simple dr Mummy Ayu ni
😊😊😊

utk semua reader blog Mummy Ayu
thank you so much sbb selalu jengah & selalu tinggalkan komen
I do really appreciate it!!!
😘😘😘

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. Wah hadiahnya unik dan cantik, selamat buat top komentator πŸ‘

    ReplyDelete
  2. Wah...tahniah buat keduanya...diorang memang rajin

    ReplyDelete
  3. Ya Allah...
    speechless...Baru singgah petang ni nak baca blog kak ayu..
    Comelnyaaa...suka2, Tq kak ayu..nanti nieyl wasap ya...

    ReplyDelete
  4. Woww.. Tahniah.. Lama tak jenguk Mummy.. Mood ke laut 😷 Maap.. Hahah

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah untuk kedua-duanya...

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat pengomen tegar kat blog Mummyayu

    ReplyDelete
  7. Alaa...Cuya belum sampai top komentar lagi...next time la hehehe

    ReplyDelete
  8. Congrats utk yang dapat gift dari mummy. Bagus juga, jadi mirip foto polaroid ya mum πŸ‘

    ReplyDelete
  9. cantik hadiahnyaaa.... semoga dimurahkan rezeki selalu buat mummy

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...