Burger night


weekend lepas  Mummy Ayu balik kampung
emmm..mcm jauh je bunyi nya kan
he he he...
memang dah plan ngan adik2 ipar..nak gather2 kat rumah mertua di Nilai
and memang itu la aktiviti kami..once a month
and biasa nya long weekend
so..dpt la 2 malam sama2 semua

so bila dah gather2 tu
mcm2 menu la kan

kali ni...kami wat burger night
see...berbungkus2 burger yer
bukan beli tau
semua masak sendiri
gigih la SIL beli kertas pembalut tu kan

kami wat prosperity burger
resepi Khairul Aming tu
emm....sedappp
laku keras yer

plus fries & mashed potato sikit
alhamdulillah....

banyak lagi menu but dah seronok sgt
sampai lupa nak snap2..
nie pun pic makanan je

setiap kali balik berkumpul rumah mertua
Mummy Ayu memang bersyukur sgt2....sbb dikurniakan mertua & ipar yg sgt baik 
alhamdulillah...

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. wah... banyaknya burger... ingatkan tapau td rupanya homemade... masak ramai² mmg best

    ReplyDelete
  2. Rezeki dapat mertua. Ipar duai yang baik. Bila berkumpul memang syok sangat la.

    ReplyDelete
  3. terliur burger mcming tapi takde kerajinan la nak buat sendiri

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Ikatan tu tetap tak putus... Semoga sepakat selalu.. Aamin

    ReplyDelete
  5. seronok..ikatan masih kukuh..x putus pun...semoga semuanya kekal dengan kasih sayang...menarik la idea burger night ni..

    ReplyDelete
  6. Nampak menarik burger night 🀩 Gigih tu beli kertas pembalut Ramly burger.. Alhamdulillah Mummy dikelilingi insan insan yang baik πŸ’™

    ReplyDelete
  7. Aisssh buat sendiri mum 😍? Tak sanggub lah saya buat Bun nya itu πŸ˜…. Biasa Bun saya pasti beli. Kalo patty burger bolehlah buat sendiri πŸ˜„πŸ€­

    ReplyDelete
  8. Ramai dah try Prosperity Burger KA. Nampaknya bagus juga KA share resipi nya.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...