Pecah la pulak

baru2 ni kemas2 opis
sekali tgk
alamak..pecah la plak bekas wrapping paper Mummy Ayu ni
see....
but pandai la cover kan 
pusing kan..
dr jauh x nampak kan

but bila angkat or gerak2 kan tu
makin teruk la pecahnya tu

so pagi ni...bawak tin famoas amos ni
kat rumah pun x guna 
so....tukar dah
yeay..ha ni besi
x pecah dah la kot

makin lama makin bertambah
mana x pecah kan
he he he

new year kan dah dekat
banyak la buku baru nak balut
πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. elok lah pecah..baru lah ditukar...hihihi...pkai tong tu lagi lawa mummy...siap ad bunga2 lg

    ReplyDelete
  2. overload dah and dia mintak baru, sekali dapat yang cantik ha...

    ReplyDelete
  3. Nampak lagi elok dalam bekas tin famous amos tu πŸ˜ƒ

    ReplyDelete
  4. ha..pakai besi terus senang, tak pecah dahhh...
    tapi rasanya kena lebih besar tu kak sebab dia akan bertambah lagi tu nanti

    ReplyDelete
  5. dah serupa kedai buku opis dia

    ReplyDelete
  6. Nak balut hadiah pun senang. Banyak dah pembalutnya.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...