Day 7 : Kalau diberi peluang memilih umur, umur berapa korang nak? dan kenapa?

day 7 - Kalau diberi peluang memilih umur, umur berapa korang nak? dan kenapa?

which is imposibble la kan..of coz
but...keywords nya pun .... "kalau"

kalau diberi peluang Mummy Ayu nak umur 37
time tu tahun 
Mummy Ayu baru mula kerja di Bangkok
right after my 37th birthday..

Mummy Ayu ingat lagi
masa tu..1st time Mummy Ayu naik flight
Didi pun ada lagi that year...
walapun PJJ ngan Didi
we are good
alhamdulillah
and Ian & Iris pun ... having fun kat sekolah baru, kawan2 baru
semua mcm went smooth je time tu
but..tu semuanya "kalau" kann

kengkawan....time umur berapa yg paling best? 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. umur berapa yek, dana nak umur 20an kot masa tu bujang trang tang lagi

    ReplyDelete
  2. nama pun kalau, kita berangan la kan...klu eqin nk jadi umur 18 so sawittt haha

    ReplyDelete
  3. aku nak back to before i turned 20..masa tu aku ada family yg complete. :(

    ReplyDelete
  4. kalau nieyl, nak umur 20an..nanti nieyl story..

    ReplyDelete
  5. MZ nak pilih zmn my dad masih ada ie masa MZ 1st time fly to notts (sept 2007) dan I left my zharfan dgn my mom and dad--i pergi sana 6 months jer utk 1st trip tu..time tu PJJ dgn hubby gak...kiranya MZ cuma ada hubby and zharfan but masa ni my dad masih ada..i miss him so much :( :(

    ReplyDelete
  6. Kalau ditanya, saya ingin masa2 ketika saya usia 30an, tapiiiiii setelah dipikir, masa sekarang pencapaian saya lebih banyak drpd di usia dulu. Jadi rasanya, saya lebih happy dengan yg skr πŸ˜„

    ReplyDelete
  7. Kalau akak..aka nak umur 19-25 tahun..masa tu akak enjoy zaman remaja dan muda mudi akak..zaman tu zaman kegemilangan akak masa jadi PR kat Terminal One Shopping Centre tu..hahahaha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...