Key chain board...siappp!

siap lagi satu projek nak masuk tahun baru ni....
emm...mcm nak pindah opis or mcm nak jual lelong pun ada kan
koleksi key chain Mummy Ayu

ni sebelum....
board lama dah penuh
sampai terkeluar2 dah
so....jom clear kan semua

lapang yer...

and beli wrapper baru...
buat 2 board terus kali ni
alhamdulillah..
ngam2 je kannn
senang amik yg ada garisan mcm tu
so senang nak luruskan semua nanti

jarum pun..ikut warna yer

siap sampai sini semalam petang

pagi ni...baru gantung2 kan semua key chain tu
and hasilnya.....
sakit tangan jugak la 
sbb banyak sgt cucuk2 jarum tu


but hasilnya...
yezzaaa....

mcm penuh jugak kan
but ada la space sikit kat bahagian bawah tu

ok kan???

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. Ok sangat² MA... kemas je tersusun

    ReplyDelete
  2. Eh..ok sangat dah ni....banyaknya koleksi...akak nyer koleksi tak gantung..elok tersimpan dalam kotak..malas plak nak buka semula

    ReplyDelete
  3. Cantik dan kemas bila buat macam ni. Banyaknya keychain MA....

    ReplyDelete
  4. hebat.. banyak betul koleksi key chain tu...

    ReplyDelete
  5. Cantikkkkkkk🀩🀩🀩

    ReplyDelete
  6. wahh nicee...Cuya dah tk rajin kumpul kecyhain hehe

    ReplyDelete
  7. Nampaknya kan akak kena buat lagi la bawah tu...
    dah penuh dah tu, belum masuk lagi tahun 2024 ni..

    ReplyDelete
  8. Baguuuuuus dan rapi hasilnya mummy πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘. Saya jadi teringin nak buat. Sekarang baru menyesal, kenapa dah start traveling dari 2010, tapi tak pernah atau jarang sangat beli key chain 🀣🀣. Awalnya pikir susah simpan. Tapi lihat punya mummy, haiyaa menyesal langsung tak beli πŸ˜….

    ReplyDelete
  9. eh lupa plak dh komen ker belum entry ni..anyway it is niceeee

    ReplyDelete
  10. Macam kedai keychain dah ni. Hihi. Cie punya duk lambak dalam kotak je. Kalau ada kerajinan boleh la buat gini.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...