me...doctor? tak pernah ada dlm list cita2...

me...doctor? tak pernah ada dlm list cita2...

hari tu kena tag kat dlm FB sekali baca... ada lak tulis... "sesuai jadi seorang doktor" aik......tak pernah terpikir nak jadi do...

Read more
Sempoi jer kan....

Sempoi jer kan....

saja nak share ngan korang wedding invitation yg my boss dapat.. sempoi kan? Utusan Raja Sehari ganti Urusan Seri Paduka Baginda macam samp...

Read more
Mummy pun layan sekali...

Mummy pun layan sekali...

kalu weekend nie je la channel yg akan ditayangkan kat tv at my home Ian's choice.... Mummy pun layan jer la... tapi best gak layan cit...

Read more
Belanga plak kami gegarkan....

Belanga plak kami gegarkan....

bukan belanga ini yg kami gegarkan tapi belanga ini... kami tu merangkap kami la... Mummy Ayu, Nottie Netti & Suziey (tak sempat nak lin...

Read more
Ole-oleh/souvenir/ hadiah..apa pun gelarannya..ma acih and suka sangat!!!

Ole-oleh/souvenir/ hadiah..apa pun gelarannya..ma acih and suka sangat!!!

last entry pasal balik dr umrah... nie oleh2 yg kami mamam kat Nilai aneka chop & manisan..sedap kacang, kismis, kuram....syukran... Ian...

Read more
Wajib gie keda mcmi nie kalu kat KLIA

Wajib gie keda mcmi nie kalu kat KLIA

kat KLIA kan banyak kedai2 choc mcm nie so..kalu gie sana..wajib singgah bukan beli choc untu Mummy tapi beli tuk bebudak kali nie jer.pecah...

Read more
Dah sampai dah yg ditunggu walaupun bukan semua....

Dah sampai dah yg ditunggu walaupun bukan semua....

nie plak pic bila dah jumpa semua semalam dah jadi geng dah my biras...and my Didi 2 botaks..sorang lagi lum sampai tangan my biras...kena g...

Read more