di tengah malam semalam...

di tengah malam semalam...

malam semalam.. mid night tu... dok hiris bunga rampai... kena tunggu askar2 tu tido kalu tidak..kacau jer.. dah la kena hiris halus2..nasib...

Read more
we are alreay BPA free...

we are alreay BPA free...

semalam petang baru berkesempatan gie jenjalan JJ.. rembat sekali botol nie... 2 Kiko 2 lagi Pureen.... hah siap berus botol lagi sebelum ni...

Read more
Dapat FM lagi..suka2....

Dapat FM lagi..suka2....

khamis petang balik keja dpt nie... FM Langkawi.... geng Ian kat umah babysitter tu family dia gie Langkawi..cuti sekolah kan... tu yg kasi ...

Read more

P/S

saja jer nak update....... dah sampai seremban dah.... he he he.... korang keja sampai kul 5 ek? happy weekends!!!

Read more
Bam bam Mummy yg tomot2.....

Bam bam Mummy yg tomot2.....

tadi tgk Ian layan cuppies Cik Net kali nie meh tgk Iris plak tgk tu..comotnya Bam bam Mummy... pas tu buat mulut cam tu... makin bulat muka...

Read more
mata yg bikin Mummy cair.................

mata yg bikin Mummy cair.................

ha.....mata sapa nie.... yg buat Mummy cair... sapa lagi kalu bukan mata hero Mummy nie... semalam balik keja nampak cuppies Uncle Wiwan d...

Read more
Jgn jeles ek..!!!

Jgn jeles ek..!!!

Mummy Ayu nak balik dah balik umah.. pas jumaat gerak balik seremban kengkawan keja elok2 yer ptg nie he he he... happy weekends!! insyaalla...

Read more
Cantik tak???

Cantik tak???

ha....semalam dpt cuppies yg order kat Net tu yg untuk bertunang tu... hah..cantik tak??? opss..yg nie untuk makan2...memang order extra ta...

Read more
Apa ladybird tu buat tu.....?

Apa ladybird tu buat tu.....?

emmm....... cari apa tu ladybird????

Read more
1/2.....

1/2.....

as salam kengkawan semua good morning!! dah sarapan? sarapan apa? Mummy Ayu lum lagi. ab lagi baru nak sarapan... hari dah jumaat..suka2... ...

Read more
Lunch yg bukan secret lagi...

Lunch yg bukan secret lagi...

lunch tadi punya pic... kuar mamam kat Secret Recipe..KL Sentral me & Net...ice lemon tree satu lagi tu fresh oren..sapa punya..tungguu...

Read more
Lega........he he he...

Lega........he he he...

he he he.. entry suka... 1st..sbb nasib semalam buat entry auto publish sbb pagi nie memang blog slow sesangat mcm semalam gak 2nd sbb..yg ...

Read more
Kami gaduh...?

Kami gaduh...?

kami pun nak drama gak... mula2 ok... pas tu posing2 la mcm gaduh leh caya ker? he he he... mana leh gaduh..kita kan geng... sekian cita mak...

Read more
Lunch date semalam ganti jumaat nie ....

Lunch date semalam ganti jumaat nie ....

ha...masuk dah citer makan2 semalam kira ganti lunchdate yg ada friday nie nanti... hah..cheesy kat..sedap.... nie gara2 terlir dgn entry ge...

Read more
Net amik gambar nak buat pasport......

Net amik gambar nak buat pasport......

hah..semalam sebelum makan2.. tong Net amik kan gambar pasport dia.. kan dia nak cuti nie.... ada la nak pegi mana tu... biarlah rahsia... ...

Read more
Kejab jer dah hari khamis kan...

Kejab jer dah hari khamis kan...

as salam... good morning!! hari nie dah hari khamis.. esok dah jumaat.. hari nie BFF ku cuti... esok ku pulak nak half day..hrp line clear ...

Read more
Ma acih Tok Umi!!!

Ma acih Tok Umi!!!

kalau Abang Ian dpt baju.. Iris pun mesti la dapat...tapi bukan jersi... Iris dpt baju tido...Tok Umi belikan.. ma acih Tok Umi.....tau Tok ...

Read more
Ma acih Tok Abah!!

Ma acih Tok Abah!!

internet slow balik .... balik dr lunch..ingat nak buat entry makan2 tapi simpan untuk esok la yer.. apa yg boleh disimpulkan..memang meriah...

Read more