ke mana weekend nie???

ke mana weekend nie???

it's weekend!!!! seronoksnya minggu nie Didi off hari ahad so..sabtu malam...we all nak balik Nilai ye la..since my MIL & FIL balik ...

Read more
Bachelor party buat ku sakit pipi...best!!!! kisses..muah muah!!

Bachelor party buat ku sakit pipi...best!!!! kisses..muah muah!!

tahniah Net sbb dah siap entry makan2 kita tadi cayalah...1st tu... aku baru la siap nie.... ~~~~ alots of kisses from Watie ko punya pun a...

Read more
Nak masak apa nie???

Nak masak apa nie???

hah..besarnya.... yg nie kalu tak silap lobster... biasanya kalu yg mcm nie....dia akan rebus.....amik isi jer.... Didi kata sebelum masak d...

Read more
lagi pic dr hp Daddy...

lagi pic dr hp Daddy...

hah..banyak amik pic dr hp Didi semalam antara yg menariks Mummy Ayu pic nie.... periuk besar....yg lawak tu kena mangga he he he..Didi kata...

Read more
banyaknye....busy-busy time....

banyaknye....busy-busy time....

ha..busy time.... kalu kena buat bepinggan2 makanan yg sama mcm nie semua kena sama..tak leh lari seinci pun... dah la..foods yg kat dlm pin...

Read more
Nie la keja my Didi..use to be my keja jugak dolu2....

Nie la keja my Didi..use to be my keja jugak dolu2....

meh layan pic2 makanan plak kalu sapa yg lapar..terliur tu nak try tak? my hubby chef bahagian cold kitchen so..majoriti pic makanan kat sin...

Read more
wah......busy tu....

wah......busy tu....

semalam... hp Mummy Ayu... banyak kan msg... he he he.. sebenarnya bukan msg apa pun tapi Mummy Ayu dok busy bluetooth kan pic dr hp Didi k...

Read more
Singgah kat kaunter ni jab pagi nie...

Singgah kat kaunter ni jab pagi nie...

as salam semua selamat pagi selamat hari jumaat and selamat hari polis!!! ~~~ pagi nie singgah jab kat kaunter nie before gie keja tadi hah...

Read more
Dominos...yum yum....

Dominos...yum yum....

lunch tadi mamam nie minggu nie tak kuar lunch pun ngan my BFF... esok jer baru nak party2 ngan dia & bachelor party geng bila me free.....

Read more
Dapat hadiah semalam..tapi lum sampai kat tangan Mummy Ayu lagi...

Dapat hadiah semalam..tapi lum sampai kat tangan Mummy Ayu lagi...

semalam Ibu kasi tau.. me dpt hadiah... dah leh agak dah..nie mesti dr Sall sb ari tu dia ada inform nak kasi hadiah pd yg wish dia on her b...

Read more
Mamalieyna punya pasal la nie...

Mamalieyna punya pasal la nie...

suspen je Mamalieyna baca tajuk entry Mummy Ayu takde apa pun tau Eina.... semalam kan baca kat blog Mamalieyna pasal menu b'day party A...

Read more