Cekak-cekak Iris

hari tu kan Mummy Ayu kasi hadiah cekak kat Iris
sbb dia dah tak nangis kan sekolah
semalam..Iris posing2 ngan cekak2 dia......
mula2 cekak hitam
emmmm....comel ker?
pas tu.....
cekak kuning...
ada butterfly purple
than....
cekak biru..ada gambar princesss..
and last sekali...
"kita nak pakai cekak hijau nie la sbb baju kita hijau.."

ye la..pandai la dia......
tu pun request lagi tu..
cekak yg ada gambar princess tu..tapi nak warna lain
ye la....anti Mummy carikan yer...
janji..jgn nangis dah kat sekolah

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. halahala... pandai dah sekarang ni.. biasala..layankan je

    ReplyDelete
  2. comeynya dia, balqis pun suka kumpul cekak, tapi semua pun pink...haru nengoknya

    ReplyDelete
  3. bestnnya dia ada koleksi cekak...

    nasib baikla cekak jer..kl bnda lain, haru...

    ReplyDelete
  4. Comel..hehe..dah jd anakdara pndairequest2 ye.. :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...