Dah sampai dah & nak mula dah

salam and morning kengkawan semua!!
salam selasa...........
minggu nie..dr isnin-rabu pun......Mummy Ayu jadi boss kat opis.
:-)
but as usual..kalau dah keja tu
mana ada...takde keja kan
kena la pandai2 cari keja & buat keja
cuma.tak la busy sgt kan?
hari nie....Mummy Ayu dah nak mula buat nie
benda yg tak boleh tak buat setiap kali setiap perayaan
and..coming soon.....chinese new year
semalam kad dah sampai
so...hari nie...start buat sikit2..
nanti boss masuk..suruh dia sign jer
suka la boss..PA dia buat keja tanpa disuruh
emm.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. bagus dapat PA rajin macam ni.. untung2 dapat angpow dari boss nnti..

    ReplyDelete
  2. aku suek tgk kad2 ni tiap2 thun klu ko buat entry
    mcm2 pattern pun ade kan?1
    klu time raya lain design
    time deeepavali aku tak ingat ade ke tak ko rajin tulis2 tuk boss

    ReplyDelete
  3. CHY dah tak lama lagi...
    tak sabar makan limau mandarin..

    ReplyDelete
  4. bertuah boss dpt pa cam ayu ni kan....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...