Comel tak saya???

meh la layan pic budak tak berapa tecik nie
but..
extra manja
nie pic snap2 weekend lepas
Iris suka sgt pakai baju nie..
hadiah dr Untie Anje dia dulu
dah pendek.but tang kat badan tu, tak ketat pun
so..Mummy Ayu just pakaikan tight jer kat dalam
ok la kan
dah siap ikat rambut
dia nak berposing plak...
Mummy Ayu.ok ajer...
jadi model kat blog Mummy la jawabnya
siap kenyit2 mata lagi
nie posing angkat sebelah kaki
ntah apa2 tah...
tapi comel jer..kalau budak2 buat
kalau mak budak buat?
and.nie posing cucuk pipi...
and tayang gigi..

Abang Ian....takde mood nak posing2 la....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. comeyyy sangat...kalau ade anak lelaki rase nk pinang je Iris ni...hehe

    ReplyDelete
  2. si bam bam ni mmg manja..teringat maa ayu nk amik Aressa bawak balik ari tu...punya la dia sentap...

    ReplyDelete
  3. lama dh tak amik gambo budak2 2 org tu jugak
    huuuh
    tgh bz sgt
    mlm2 bako oven
    huhuuh

    ReplyDelete
  4. haah..comel iris..wahhh..macam2 gaya ek... =)

    ReplyDelete
  5. Makin pandai posing model cilik ni..comel sgt pic last tu :-)

    ReplyDelete
  6. model blog pun glamer tu...hehe

    ReplyDelete
  7. wah... mcm2 iris posing.... comel :)

    ReplyDelete
  8. anak2 dara aida bila da besar ni segan nak posing time bergambo! marah ibu ni!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...