Tuesday, January 8, 2013

Nangis lagi hari nie.....

sayang Mummy..
manja bushuk Mummy..
gudi gudi Mummy.....
mana boleh nangis hari2 nak gie school....
kan princess dah besar...
Mummy...work,
Daddy pun ...work,
takkan la Tok Umi nak teman tiap2 hari
Tok Umi pun ada work kat rumah
princess kena berani..
kan kawan2 ada....
boleh main, boleh belajar, boleh nyanyi sama2..
kan seronok
ye sayang....
risau la Mummy kat opis kalau sayang mcm nie hari2.....
emmmm...
dulu Abang Ian ok jer..
2,3 hari..dah ok dah
Iris lagi best sbb dah ada kawan.....
Aiman & Auni (geng ngaji dia)
esok..tamau nangis2 lagi yer...

*pagi nie Tok Umi pun masuk tadika..siap beratur & nyanyi negaraku sama ngan Iris...
:-(
mcm mana lagi nak buat nie
Mummy Ayu kat opis pun tak senang hati
risau kan si manja bam bam tu...

6 comments:

yang baik Ishak said...

biasalah... budak2 princess lagi pulak... lama2 nanti dia biasalah kot... hmmm

Nad @ MamaZN said...

Amik masa kot kak ayu
Ada ank sedara dulu...sebulan baru ok, huhu

♥cikmOt♥ said...

kak, anak saya pun nangis jugak tiap pagi...tapi time amik ok jek...kalu ikutkan mood dia, hari2 takmo p sekolah...
malas nak layan...kena jugak p sekolah...hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said...

ala kesian dia..
nanti dua tiga hari oklah tue

momnsofea said...

nnt dh 3 week ok lah tu...

Ya ALya said...

lama2 ok la tu....

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno