My family...

he he he...
nie hasil lukisan Ian kat sekolah
kelakar jer tengok
but...darjah 1 kan..kira ok la nie
tajuk dia..keluarga saya
Ian cakap..ada kawan dia ada 9 org dalam keluarga
jenuh nak lukis 9...nasib Ian 4 jer
ha ha ha..
mcm2 la Ian nie
and..itu dia rupa Mummy Ayu...emmm.kenapa rambut jauh dr kepala?
Daddy....bukan ker Daddy botak?
Ian..Ian tgh buat rock..tu yg angkat tangan tu
and..Iris..uiihhh..panjang nya rambut Iris

mcm2 la komen Mummy kan?
saja jer tu
depan Ian...emm..pandai Ian lukis
Mummy pun tak pandai lukis sbb Mummy memang tak minat lukisan
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Best bila anak dah pandai melukis...itulah gambaran mereka untuk ibu dan bapa mereka...
    Kena simpan..buat memori..bila depa dah besar nanti...

    Jom ke blog saya, something special untuk Mummy Ayu untuk bertambah-tambah ayu....

    ReplyDelete
  2. kurus2 je ian lukis gambar ni....

    ReplyDelete
  3. hah okla tu..aku pn ada gmbr tisya lukis..tk share lg kt blog..hah9 org dlm family jenuh nk lukis...hehehe

    ReplyDelete
  4. Jd la tu mummy, nmpk jgk rupa yg mn pmpuan & yg mn lelaki, good job Abg Ian..

    ReplyDelete
  5. cute la Ian nih! rambut jauh dari kepala tu yg lawak! wakakakakakaka

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...