Jom kita tukar2 klik...ma acih!!

Friday, January 11, 2013

Semuanya nak princess jer princess nie...

hari tu..hari rabu..buat label nie untuk Iris
as usual..princess of coz la reques gambar princess gak
nie untuk tampal kat box alat tulis Iris kat tadika
Ibu yg kasi ukuran
so...buat la...
and Iris dapat...
of coz la dia suka
and..tak sabar nak tampal kat bekas dia kat sekolah..
tu pun nak nangis2 gak gie school...tamau nangis lagi yer sayang!!!

2 comments:

mamafarah4 said...

hehehe..tomei..sbgai ibu sanggup bersusah payah apa jua untuk anak..janji anak nak ke sekolah..bila anak tak selesa dan nangis kat sekolah kita sbg ibu jadi risau la kan..nak buat keje kat opis pun x tenteram, dok teringat kat dia jer..sabar je mummy dgn karenah si tomei iris ni

rozila said...

comei jer....iris....iris ila lansung x nak sekolah pas kbtln dia demam.....
eh...ayu, nak mintak tolong ayu buatkan label mcm tu boleh ker? kut2 la dia nak g sekolah pas2. Lagi 1 label yg ayu buh kat pensil warna diaorg tu, mcm menarik la.