Wednesday, January 2, 2013

Cerita backdated....

ingat tak entry masa PH chritsmas day last week..
kan Mummy Ayu entertain budak 3 org tu kat marrybrown..main bola2....
pas tu...
kan Mummy Ayu cakap..
ada singgah ke satu tempat lagi..
kami ke sini la..
kami ke kedai potong rambut
potong rambut Ian & Iris..
kan nak sekolah..
Iris mula2 tak nak potong rambut..nak rambut panjang mcm princess
but..
Iris nie ikut mood..
kalau mood dia ok..dia nak ikat rambut 
and kalau mood dia tak ok..dia tak nak ikat rambut
kalau ikat pun, dia akan buka sendiri
so..leceh la nanti nak sekolah
tu yg Mummy Ayu potong gak rambut Iris
bodek2....cakap potong rambut mcm Dora...baru Iris nak
so..dua2 dah kemas ngan rambut baru
----------------------------------
nie la entry yg tertangguh tu...







No comments:

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno